Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Planificare Buget

Ai senzatia ca esti coplesit cu privire la planificarea nuntii tale?
Ramai organizat, pe bugetul si planul tau de nunta perfecta cu setul nostru complet de unelte de planificare gratuite.

Beneficiile Inregistrarii

 • Economiseste Timp si Bani
 • Unicul site din Romania
 • Nu depasesti bugetul
 • Usor de folosit
 • 100% Gratis
 • Detii controlul asupra cheltuielilor
Inscrie-te

Inscrierea dureaza mai putin de 1 minut.

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Planificare Buget

O discutie privind bugetul pentru nunta nu va fi cea mai romantica conversatie pe care o veti avea cand vine vorba de planificarea pentru "ziua cea mare", insa nici cheltuielile excesive nu pot fi foarte placute. O planificare facuta din timp poate da o idee foarte clara asupra costurilor evenimentului si va poate ajuta sa evitati depasirile de buget.

Planificarea bugetului
Primul lucru care trebuie stabilit cand vine vorba despre bugetul pentru nunta este cine si pentru ce plateste. In mod traditional, familia mirelui ar fi cea care va plati nunta in sine iar ulterior si luna de miere in limita posibilitatilor. Insa, cum timpurile se schimba, tot mai multe tinere cupluri aleg sa plateasca ei insisi cea mai mare parte a cheltuielilor dar exista si situatii in care costurile sunt impartite mai multor persoane sau grupuri, de exemplu intre miri si cele doua familii. Unealta pe care v-o punem la dispozitie va fi de mare ajutor in aceste cazuri, oferindu-va posibilitatea de a marca, pentru fiecare cheltuiala in parte, persoana sau familia care va avea grija de aceasta.

Lista cheltuielilor Pentru a va ajuta sa incepeti cat mai repede planificarea, am creat o lista cuprinzatoare cu cele mai des intalnite cheltuieli asociate unei nunti si le-am organizat pe categorii. De exemplu, in cadrul costurilor legate de locatie am inclus meniuri, bautura, tortul miresei, marturii, cadouri pentru invitati, decoratiuni tematice sau flori. Am separat de asemenea costurile pentru mireasa (rochie de mireasa, pantofi, voal, coafura, machiaj si buchetul miresei) de cele pentru mire (costum, pantofi, accesorii, petrecerea burlacilor si altele). Stim desigur ca pentru fiecare nunta exista cheltuieli specifice si pentru a va usura munca de organizare in cazul in care anumite costuri nu se regasesc in lista predefinita, va dam posibilitatea de adauga si personaliza oricand elemente noi, tipice pentru nunta tematica pe care ati visat-o.

Economii la organizarea nuntii Unealta pentru planificare oferita de DoYou.ro este mai mult decat un calculator de buget pentru nunta. Va da posibilitatea de a actualiza odata cu fiecare achizitie pretul platit pentru a vedea in orice moment daca va incadrati in bugetul total sau daca ati reusit sa economisiti. In cazul in care bugetul este depasit, puteti foarte usor observa acest lucru in finalul listei pentru ca suma va aparea in rosu si puteti revizui bugetul. Daca revizuirea nu este o optiune, puteti parcurge lista pentru a vedea daca exista posibilitatea de a economisi in alte situatii pentru a mentine o balanta pozitiva. Nu trebuie sa renuntati la rochia de mireasa visata de exemplu daca nu se incadreaza in bugetul stabilit, acest lucru va poate da un impuls de a gasi solutii sau de a renegocia alte costuri pentru ca in final, totalul sa ramana cel stabilit.

Va uram succes si speram sa va bucurati de o nunta organizata pana la cel mai mic detaliu!

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.

Beneficiile inregistrarii

 • Unelte de planificare gratuite pentru organizarea nuntii
 • Planificare Buget
 • Administrare invitati
 • Plan de organizare mese
 • Lista de sarcini
 • Programari
 • Oferte si Vouchere