Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Videoclipul nuntii tale, sfaturi si recomandari

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

De ce ai opta pentru un videoclip de nunta pe langa filmarea obisnuita?

In primul rand faptul ca este mai scurt iti da posibilitatea de-l distribui pe diferite site-uri si astfel de a-l impartasi, fara probleme, celor dragi. Acesta induce mereu, in orice persoana care il vizioneaza (chiar si intr-o persoana straina), acea stare de fericire deplina, specifica nuntilor si o face intr-un timp extrem de scurt.

Videoclipul nuntii

Videoclipul de nunta este amintirea perfecta pe care o poti lasa invitatilor, mai ales pentru ca ar fi destul de greu (si costisitor) sa le comanzi tuturor DVD-uri cu filmarea de la eveniment.

Unii videografi iti ofera posibilitatea de a edita un clip in ziua nuntii pentru a fi prezentat la restaurant, ceea ce inseamna ca se va face o filmare cu mirii ce se pregatesc de nunta, acasa, la casatoria civila, la cea religioasa si la sedinta video. Clipul va fi finalizat pana la inceperea petrecerii. Astfel vei avea sansa sa creezi un moment magic la petrecere folosindu-te de videoclipul SDE (same day edit).


Ce este de fapt videoclipul nuntii?

  • Videoclipul de nunta este practic varianta mai scurta a filmarii nuntii.
  • Montajele acestuia sunt realizate in asa fel incat sa capteze cele mai semnificative momente ale evenimentului si se axeaza in special pe mire si pe mireasa.
  • Durata clipului de nunta variaza de cele mai multe ori intre 3 si 6 minute.
  • Fundalul videoclipului este asigurat de o melodie pe care o alege fie cuplul sarbatorit sau videograful lor.

Invitatii sub forma unui videoclip.

Acest videoclip al nuntii nu este, insa, singurul care poate fi efectuat. Tot mai multe cupluri apeleaza la invitatii prin clip-uri video ori la clip-uri de logodna.

Pentru invitatii inedite, recreeaza impreuna cu persoana iubita, intr-un videoclip, momentul cererii in casatorie; va fi fara indoiala o invitatie cum rar s-a mai vazut. Indiferent de ce fel de filmare scurta ti-ai dori, important este sa rogi specialistul sa includa in el elemente specifice personalitatii voastre.

Pentru a reusi acest lucru, iti recomand sa-i sugerezi adaugarea in montaj a catorva momente care s-au intamplat inainte de nunta. Acestea pot fi clip-uri filmate de amatori ori fotografii indragite. Informeaza-te cu privire la posibilitatea de introducere in videoclip ale acestora; cameramanul pe care l-ai ales in mod sigur iti va oferi cateva solutii personalizate.


Fundalul sonor al videoclipului de nunta.

Un alt sfat de care ar trebui sa ti cont este utilizarea unui fundal sonor puternic, emotionant. Deseori fotografiile, oricat de reusite ar fi ele, nu au capacitatea de a impresiona privitorul intr-un mod intens, daca nu sunt acompaniate de o melodie potrivita.

Bineinteles, cea mai potrivita melodie va fi cea care iti place foarte mult, atat tie cat si logodnicei/ului tale/tau, insa e recomandat sa folosesti un stil muzical care, cu siguranta, va fi pe placul tuturor, indiferent de varsta dar sa exprime si personalitatea voastra.

In primul rand nu uita ca acel videoclip este al vostru, nu al nasilor sau al altor persoane. Ce va place voua este cel mai important. Sugereaza videografului una sau mai multe piese, dar nu uita ca el este artistul si el simte mai bine ce se potriveste. De aceea, portofoliul sau este elocvent asupra stilului abordat. Asigura-te ca i-ai spus ce-ti place la clipurile sale, ce stil (dinamic, romantic) ai dori sa vezi in videoclipul tau. Melodia aleasa va adauga acel „je ne sais quoi” videoclipului, care iti va emotiona toti invitatii. Pregateste-te, vor fi cateva lacrimi de bucurie varsate.

Include-ti propriile idei in filmare, incumeta, creeaza!

 

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.