Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Transport la nunta, organizarea masinilor pentru miri si invitati

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?
AcasaSfaturi - recomandariTransportul la nunta

Transportul la nunta si organizarea acestuia.

La o nunta participa persoane din diferite colturi ale tarii, ori de ce nu, ale lumii si este posibil ca unii dintre ei sa nu poata veni cu masina personala.

Astfel trebuie sa te gandesti si la o modalitate de a le asigura transportul de la ceremonii la petrecere si de acolo, la locurile unde sunt cazati. Transportul invitatilor si transportul mirilor ori a nasilor este o chestiune ce da batai de cap datorita faptului ca asa cum fiecare mic detaliu ce face parte din nunta ta a fost atent pregatit, asa si mijlocul vostru de transport trebuie sa fie unul special si nu lasat la voia intamplarii. Despre aceste doua chestiuni ce tin de transportul la nunta vom discuta in cele ce urmeaza.


Transport pentru invitatii la nunta.Transportul invitatiilor la nunta

In primul rand, cateva cuvinte referitoare la modalitatile de a asigura comutarea invitatilor.

Astfel, mijloacele potrivite de transport pentru invitati pot fi microbuzul sau autocarul, in functie de cat de numerosi sunt.

Desigur, daca sunt locuri libere in masinile ce fac parte din alaiul de nunta si soferii accepta, cateva persoane pot calatori in acele masini.


Transportul mirilor la nunta.

Exista cupluri de miri care prefera ca in ziua nuntii sa aleaga cea mai deosebita masina ce face parte din alaiul lor, insa tinand cont de faptul ca aceasta zi este unica in viata mirilor, acestia merita un mijloc de transport diferit, special.

Cele mai populare optiuni in acest caz sunt limuzinele clasice, masinile de epoca, SUV-urile sau limuzinele tip Las Vegas, insa exista si alte posibilitati. Pentru o pereche de miri aventurosi - o caleasca, un cal alb, balonul cu aer cald, vaporul, elicopterul sau alte astfel de tipuri de mijloace prin care pot ajunge la nunta.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va hotarati asupra unuia dintre aceste mijloace de transport pentru miri iar apoi sa contactati furnizorii de astfel de servicii.Limuzina pentru nunta

In rezervarea unei limuzine, masini de epoca sau orice alt tip de transport pentru miri trebuie sa analizati cu atentie ofertele companiilor de profil. Cele mai multe au o taxa stabilita care se percepe pe ora, dar si un numar de ore minim pe care limuzina, caleasca si asa mai departe pot fi inchiriate. De asemena, in acest pret intervine si distanta parcursa. Un alt lucru la care trebuie sa fiti atenti este capacitate vehiculului pe care il doriti la nunta voastra.


Rezervarea si contractul pentru mijloacele de transport.

Dupa alegerea tipului de transport pentru miri, dupa gasirea unei oferte potrivite trebuie incheiat un contract intre voi, viitori miri, si compania ce va furnizeaza acest serviciu.

In contract trebuie sa fie stipulate toate detaliile referitoare la colaborarea voastra. Se va depune un avans, constand intr-un procent din costul total al inchirierii masinii sau calestii.

Este foarte important sa faci din timp o rezervare iar cu doua sau trei zile inainte de nunta sa verifici ca totul decurge conform planului. De asemena, pentru o si mai buna desfasurare a programului, este indicat ca si cu trei ore inainte de nunta sa verifici daca totul este bine si compania iti trimite masina inchiriata.


Fa din parcurgerea traseului din ziua nuntii un eveniment la fel de important ca toata aceasta zi. Inchiriaza o masina pentru nunta ta demna de semnificatia acestei zile in viata ta.

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.