Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Sarcini de rezolvat cu 2-3 luni inaintea nuntii

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?
AcasaOrganizarea nuntii Cu 2-3 luni inainte de nunta

Sarcini de rezolvat cu 2-3 luni inaintea nuntiiAlegerea Verighetelor

 • Finalizati lista de invitati si lista de rezerva – Alcatuiti doua liste de invitati, ferme. Una principala – pe care includeti toate persoanele pe care le doriti neaparat prezente la nunta si alta de rezerva pe care ii includeti pe cei care vor fi invitati in cazul in care cineva de pe lista principala va refuza invitatia.

 • Luati-va invitatiile si celelalte articole de papetarie de la firma unde ati depus comanda – Nu uitati sa pastrati cateva si pentru voi. Acestea vor constitui minunate mici amintiri ale zilei in care v-ati unit destinele.

 • Asigurati-va ca semnati contracte stricte cu furnizorii serviciilor de frumusete (coafura si make-up) – Stipulati in contract neaparat data si ora la care fie va veti prezenta voi la salonul de frumusete, fie se vor deplasa specialistii la voi acasa. De asemenea, daca este posibil, includeti in contract si costul total al serviciilor care vi se vor oferi.

 • Adunati-va la un loc toate actele de care veti avea nevoie – Alcatuiti o mapa si includeti in aceasta cartile vostre de identitate, certificatele de nastere, pasapoarte / permise de conducere – daca este cazul.

 • Daca doriti sa aveti meniuri imprimate la nunta, le puteti comanda acum – Nu este neaparat nevoie sa aveti meniuri imprimate. Totusi, acestea pot adauga un plus de frumusete receptiei de nunta, si le vor putea ramane amintire invitatilor vostrii (si voua de altfel) pe langa marturiile ce le veti imparti.

 • Obtineti informatii despre diverse optiuni de transport, atat pentru miri cat si pentru invitati - In ceea ce priveste transportul la nunta, luati in considerare numarul de invitati si distantele ce vor trebui parcurse la nunta. Pentru voi puteti opta pentru o trasura ori o masina de epoca, daca distanta ce va fi parcursa nu este foarte lunga, ori pentru o limuzina care va parcurge cu usurinta orice distante. Pentru invitati alegeti fie autocare – daca veti avea multi oaspeti, fie microbuze.

 

 • Achizitionati-va verighetele si cereti gravarea acestora, daca este cazul – Pentru personalizarea verighetelor puteti alege orice fel de text (bineinteles scurt), cuvant, initiale ori date (spre exemplu data nuntii, data cand v-ati cunoscut etc.)

 

 • Achizitionati rochia si costumul pentru cununia civila, daca ati optat pentru o nunta cu doua tinute – Aceste tinute pot fi procurate din orice magazin specializat pe tinute de ocazie si de cele mai multe ori nu va fi nevoie sa le modificati.

 • Achizitionati accesoriile pentru costumul mirelui – Magazinele cu profil de nunta si evenimente vor dispune, pe langa costume si fracuri de diverse feluri, si de toate accesoriile necesare mirilor.

 • Achizitionati, comandati sau inchiriati diverse decoratiuni si aranjamente pentru locatia receptiei – Exista o multime de magazine traditionale sau online specializate pe aranjamente si decoratiuni de evenimente. Cautati unul care se potriveste nevoilor voastre si alegeti articolele adecvate stilului si temei nuntii.

 • Achizitionati sau realizati chiar voi cocardele si marturiile de nunta – Acestea sunt articole mici a caror pret nu trebuie sa fie foarte mare. Este indicat sa cumparati / realizati marturii identice invitatilor, dar le puteti imparti si in functie de categorii: astfel, le puteti darui marturii de un fel domnisoarelor de onoare si de un alt fel cavalerilor de onoare, nasilor, parintilor, rudelor s.a.m.d.

 • Inmanati sau trimiteti invitatiile celor care se afla pe lista principala de invitati – Este de preferat sa impartiti personal invitatiile, cel putin unde este posibil. Daca nu este de putinta sa va intalniti cu persoanele respective, asigurati-va ca le trimiteti invitatiile prompt.


Vezi si celelalte sarcini de rezolvat:

Anterior

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.