Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Tematica nuntii si decoratiuni de nunta

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?
AcasaSfaturi - recomandariTematica si decoratiuni nunta

Tematica si decoratiunile folosite la nunta.Mireasa cu buchet

Daca vei avea o nunta cu o anumita tematica atunci si decoratiunile, ornamentele si aranjamentele trebuie sa faca parte din aceasi categorie.

Tematica o vei alege impreuna cu partenerul/partenera ta iar decoratiunile tematice iti pot fi puse la dispozitie de agentia de nunta la care ai apelat. In plus, pe langa faptul ca tematica nunti este o reala sursa de inspiratie, la fel poate fi si stilul ei (romantica, vintage, glamour, moderna, rustica, etc).


Tematica nuntii.

Daca ai optat pentru o nunta tematica, te poti inspira din filme celebre, o scena dintr-o carte, epoci apuse ori de ce nu viitoare (literatura si filmul SF iti ofera o multime de idei). Melodii, personaje, metropole, locuri si evenimente istorice, familiile sau dinastiile regale, populatiile exotice precum si profesiile sau activitatile voastre preferate pentru timpul liber pot fi adevarate musuroaie de idei pentru o nunta cu tematica.

In acest caz, tot ceea ce tine de nunta ta, decoratiuni, accesorii, vestimentatie, meniu, desert, tortul de nunta, bauturi si muzica trebuie sa fie in acord cu tematica nuntii. Altfel, aspectul se poate transforma din sclipitor si rafinat in unul obositor. Este important ca pe langa tematica aleasa sa alegi si o paleta de culori care sa fie folosita in amenajarea salii unde va avea loc evenimentul.


Decoratiunile tematiceFlori pentru decor de nunta

Acestea sunt extrem de importante in ansamblul nuntii. Acestea, pe langa vestimentatia mirilor, sunt cele care exprima spiritul zilei.

De la baloane, lampioane, lumanari, colivii, margelute, pene, candelabre, mascote, aranjamente florale, decoratiuni pentru pereti sau tavan, servete, huse pentru scaune, fete de masa, place-card-uri, numere pentru mese, liste meniu, cutiute cadouri, casuta pentru dar, arcade pentru masa mirilor sau pentru intrare, suport pentru aranjamente florale (de sticla sau din fier forjat), etc.

Toate decoratiunile tematice au rolul de a va exprima personalitatea, in afara de obligatia de a sintetiza tematica nuntii.
Felul acestora, paleta coloristica folosita si numarul lor raman detalii pe care voi le veti stabili.

Un lucru de care trebuie sa tineti cont este ca indicat ar fi sa alegeti doua culori complementare sau o culoare principala si nuante ale acesteia pentru a decora sala ce va gazdui nunta.

De asemenea, este preferabil sa discutati cu specialistii in decoratiuni evenimente pentru ca acestia au un ochi bine format, experienta si o pregatire speciala.

Sunt persoane bine pregatite care va pot da sfaturi foarte folositoare. In ceea ce priveste achizitionarea decoratiunilor si a aranjamentelor pentru nunta, unele dintre acestea pot fi inchiriate sau, daca doriti obiecte fanteziste, originale, le puteti comanda special pentru voi.

Buchetul miresei si al nasei sunt la fel de importante in tematica nuntii. Alegeti florile dupa cum preferati, insa in asa fel incat sa fie in acord cu rochia purtata si ideea pe care se bazeaza evenimentul.


Atentie!

Acordati-va timp pentru alegerea decoratiunilor si a tematicii, insa incepeti devreme. Nu faceti acest lucru pe ultima suta de metrii deoarece graba nu este buna.

Discutati cu profesionisti din domeniu, apelati la sfaturile si serviciile lor pentru a avea parte de nunta perfecta.

Adoptand o tematica potrivita voua, decoratiuni inedite, in acord cu nunta, puteti face din cununia voastra cel mai frumos eveniment la care au participat invitatii vostrii si pe care cu siguranta toata lumea si-l va aminti cu placere.

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.