Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Cadouri de nunta pentru invitati, marturii

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Cadouri pentru invitatii la nunta - marturiileCadou invitati la nunta

Cand vine vorba de oferirea de cadouri in cadrul unei nunti, toata lumea se gandeste la cadourile pe care mirii le primesc, insa omit sau trec cu vederea faptul ca in mod obisnuit si mirii ofera invitatilor cate un cadou, ce-i drept simbolic.

Aceste cadouri pentru invitati sunt marturiile de nunta.

Fie ca oferiti marturii identice tuturor invitatilor ori ca le alegeti pe categorii in functie de sex si varsta, acestea sunt mici daruri ce sunt menite a ramane o amintire palpabila pentru cei ce au participat la nunta voastra. Ele nu spun doar un sincer ‚multumesc’ celor carora le sunt destinate ci vor si rezista peste ani, iar fiind asezate la loc de cinste in casa celor invitati la nunta voastra, ori de cate ori le vor privi, isi vor aminti de momentele minunate ce le-ati petrecut impreuna.

Astfel, intoarceti intr-o oarecare masura gestul invitatilor de a va sprijini si de a va fi alaturi in prima voastra zi ca familie oficiala si prin aceste marturii de nunta le aratati recunostinta pentru participarea la acest eveniment important din viata voastra.


Ce oferim drept cadou pentru invitati?

In ceea ce priveste tipul marturiilor de nunta oferite, aici aveti completa liberatate de alegere, bineinteles in functie de un buget alocat acestui aspect.

  • Puteti opta pentru a lua obiecte diferite pentru fiecare invitat (mai ales atunci cand va cunoasteti bine rudele si prieteni si le cunoasteti preferintele), acestea fiind marturii personalizate.

  • Puteti lua doua tipuri de obiecte ce sa le oferiti drept cadou invitatiilor vostrii, unul pentru persoanele de sex feminin (brose, evantai, cateva margelute, un saculet de catifea parfumata, o lingurita speciala si eleganta pentru cafea, lumanari parfumate, etc.) si altul pentru persoanele de sex masculin (un trabuc fin, ac de cravata, pahare speciale pentru whisky, vin sau bere si asa mai departe).

  • Pe de alta parte, daca vor fi prezenti si copii la nunta voastra atunci ar fi bine ca pentru cei mici sa pregatiti ceva special, un mic dar dulce sau o jucarioara interesanta, ei vor aprecia mult mai mult acest tip de marturii.

  • Oferirea de marturii identice pentru toti invitatii, de cele mai multe ori acestea constau dintr-un pachet cadou ce contine o sticla de vin si o prajiturica sau astfel de obiecte pentru domni si doamne.

  • La polul opus sta oferirea de cadouri speciale pentru fiecare invitat in functie de importanta si rolul pe care il are acesta in viata voastra. Bineinteles ca in acest caz se va porni cu cele mai importante marturii de nunta oferite pentru nasi, parinti, bunici si surori sau frati, urmand mai apoi sa stabiliti ce si cui oferiti, intr-o ordine ierarhica. In ceea ce vor consta marturiile este decizia ce trebuie sa o luati voi, la fel cum decideti si daca acestea vor fi individuale, pentru cuplu, personalizate sau oferite in functie de alte criterii.

Exista o multime de magazine online sau clasice din care puteti procura marturii de nunta haioase, elegante, de sticla, de metal, handmade, eco si asa mai departe. Tot ce trebuie sa faceti este sa cautati si cu siguranta veti gasi marturiile perfecte sau de ce nu, le puteti crea chiar voi.


Cand oferim marturiile de nunta?

Ei bine, unele cupluri de miri aleg ca aceste mici daruri pentru invitati sa fie pozitionate in dreptul locului fiecaruia din sala, in timp ce altii prefera sa le inmaneze marturiile la sfarsit, cand acestia se vor pregati sa plece. Si aici, timpul oferirii il alegeti voi.

Important este ca daca ati ales sa oferiti cadouri invitatilor, sa faceti ca marturiile voastre sa fie greu de uitat si sa ocupe un loc de cinste in casa invitatilor vostrii. Aceste mici cadouri, marturiile de nunta sunt destinate a fi amintiri pe-o viata!

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.