Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Cadouri pentru nasii de cununie, idei si recomandari

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Ce cadou oferim nasilor de cununie?Cadouri pentru nasi

Nasii, noii nostrii parinti, cei spirituali, merita din partea mirilor o atentie speciala, un cadou deosebit ca simbol al multumirii noastre si al recunostintei ce o simtim fata de ei pentru ca si-au asumat responsabilitatea de a ne calauzi in noua noastra viata, minunata si provocatoare viata de familie.

In apropierea nuntii una din milioanele de intrebari cu care se confrunta mirii este‚ ce sa le oferim drept cadou nasilor nostrii? din milioanele de obiecte ce le-am putea oferi in dar este important sa il oferim pe acela ce li se va potrivi, ce va fi in acord cu personalitatea si perferintele lor, ori de ce nu, unul folositor in gospodarie.

Idei de cadouri pentru nasi:

 • Articole de bucatarie pot fi o alegere pentru a le oferi in dar nasilor de cununie.

 • Electrocasnicele hi-tech ce sunt nou aparute pe piata, cu siguranta le vor usura viata de zi cu zi si ii vor face foarte fericiti.

 • Un set de instrumente de gatit elegante, un set de oale de calitate, tavi termorezistente, portelanuri sau un set de fata de masa si alte accesorii pentru ocazii speciale pot fi foarte apreciate.

 • Vesela de calitate si cu un design deosebit poate fi la fel de apreciat ca si alte articole ce considerati ca le va fi folositor in uzul casnic.

 • In categoria articolelor folositoare intra si seturile pentru picnic, seturile pentru baie sau articolele de mobilier ce pot fi cadouri la fel de placute ca si cele ce le vom enumera pe parcurs.

 • O lenjerie de pat cu un model special, ce are o culoare indrazneata si se asorteaza cu dormitorul nasilor poate fi un cadou extrem de potrivit. Important este sa alegeti materiale de calitate si sa aveti grija la dimensiunile lenjeriei. De asemenea ar fi bine sa va asigurati ca nasii vostrii nu detin o lenjerie la fel, pentru a fi siguri ca ii veti surprinde intr-un mod placut cu darul pe care il veti oferi.

 • Daca nasii vostri au nume crestine sarbatorite in religia din care faceti parte, o icoana sau un medalion pot fi Medalion cruce cadou pentru nasicadouri perfecte. Realizate din argint sau aur, ori pictate pe lemn acestea cu siguranta vor fi apreciate de persoanele religioase insa si in acest caz trebuie sa va asigurati ca acest tip de cadou va fi pe gustul nasilor vostri.

 • Argintaria, bijuteriile sau butonii pot constitui si ele cadouri ideale. Aceste accesorii vor fi intotdeauna purtate cu placere iar cei carora le-ati oferit isi vor aminti ca le-au primit drept cadou in ziua in care au fost nasi.

 • Obiectele de arta (tablouri, fotografii, sculpturi, decoratiuni realizate manual sau carti rare), cristalurile (decorative sau seturi de pahare minunat realizate), statuetele si astfel de obiecte decorative vor fi, fara indoiala, pretuite.

 • Mici atentii personalizate. Fie ca sunt identice, obiecte de ‚pus in vitrina’ sau sunt adaptate fiecaruia dintre ei, in functie de preferinte, acestea cu siguranta vor avea succes.

 • Un bilet cadou la spa pentru nasa voastra ori o selectie de vinuri fine pentru nas pot fi cadoul perfect.

 • In alegerea cadoului pentru nasii vostri trebuie sa tineti cont daca au copii. Daca au, atunci trebuie sa le oferiti o atentie si celor mici.

Tineti cont de ce tip de familie sunt ei, ce preferinte, hobby-uri si job-uri au. Ceea ce le face placere sa faca in timpul liber si de ceea ce le-ar fi necesar in gospodarie.
Astfel veti reusi sa le oferiti cadoul perfect parintilor vostrii spirituali, nasilor.

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.