Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Politica de Confidentialitate

Acasa>Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Pentru utilizarea uneltelor gratuite DoYou.ro este necesara inscrierea voastra ca utilizatori. Datele personale vor fi folosite pentru a pastra sigurata contului de utilizator si pentru a va ajuta in organizarea si administrarea uneltelor voastre personale.

Orice informatie cu caracter personal sau materiale transmise catre DoYou.ro se supun acestei Politicii de Confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal asa cum sunt prezentate in acest document.

Respectam dreptul la intimitate al tuturor vizitatorilor si utilizatorilor nostrii, astfel vom lua toate masurile necesare si facem tot ce ne sta in putinta pentru a pastra confidentialitatea datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@doyou.ro sau prin scisoare la adresa: Tudor Vladimirescu nr.19, Targu Mures, Mures, cod postal: 540030.

Termeni legali

Informatiile cu caracter personal reprezinta orice informatie care se refera la utilizator ca persoana fizica si prin care puteti fi identificat direct sau indirect.
Procesarea informatiilor cu caracter personal reprezinta orice activitate pe care DoYou.ro o desfasoara cu datele personale trimise (prin inregistrare pe site, e-mail, sau alte metode.)

"Tertii" in cazul acestei Politici de Confidentialitate reprezinta orice companie care nu se afla sub controlul DoYou.ro direct sau indirect.

Date cu caracter personal colectate

Nu vom colecta nici o informatie personal identificabila despre utilizatori prin intermediul DoYou.ro (de exemplu numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email - "date personale") decat daca ati oferit-o voluntar.

Colectam doar informatiile cu caracter personal pe care doriti sa ni le oferiti sau a caror furnizare este necesara pentru ca noi sa va oferim (si sa imbunatatim) serviciile si uneltele noastre. Colectam atat informatii cu caracter personal directe precum nume, adresa postala sau adresa de e-mail, cat si informatii indirecte precum "cookies", informatii referitoare la conexiune sau la sistem. Este posibil sa va solicitam adresa de e-mail, numele, numarul de telefon, etc, astfel incat sa puteti beneficia in siguranta de uneltele si serviciile site-ului nostru, sa va puteti inscrie in campaniile si concursurile organizate de noi sau sa va tinem la curent cu activitatile desfasurate de site-uri partenere de care sunteti interesati.

Securitate

Datele cu caracter personal vor fi utilizate doar cu scopul pentru care le-ati furnizat. De asemenea, vor fi utilizate pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Modificarea sau stergerea datelor cu caracter personal

Puteti solicita ca datele voastre sa fie sterse, modificate sau revizuite prin email la adresa office@doyou.ro , sau in scris la adresa Tudor Vladimirescu nr.19, Targu Mures, Mures, cod postal: 540030.

Stocarea datelor cu caracter personal

DoYou.ro poate retine informatiile cu caracter personal pe care le furnizati intr-o baza de date. Datele personale vor fi pastrate doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor, rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va retinem datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce incetati sa folositi serviciile DoYou.ro. Aveti dreptul de a cere ca in orice moment datele voastre cu caracter personal sa fie sterse.

Modificari in Politica de Confidentialitate

DoYou.ro isi rezerva dreptul de a actualiza prezenta Politica de Confidentialitate. Accesarea site-ului DoYou.ro in urma acestor schimbari semnifica acceptarea obligatorie a schimbarilor survenite.

Prin accesarea si utilizarea site-ului DoYou.ro ati luat la cunostinta si sunteti de acord sa ne permiteti procesarea informatiilor voastre personale in maniera stabilita de aceasta Politica de Confidentialitate.