Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Despre Noi DoYou.ro

Acasa>Despre Noi

Ideea uneltelor de planificare a nuntii s-a infiripat in mintea echipei noastre cu ocazia nuntii unei colege. Aceasta fiind in criza de timp ne-a cerut ajutorul cu unele chestiuni marunte si in acest moment fiecare dintre noi si-a amintit de propria nunta, de listele si planurile facute si ce bine ar fi fost sa fi avut un "programas" care sa tina evidenta acestora, in loc de zecile de foi si agende folosite...

Astfel am creat un site unic in Romania, care da sansa viitorilor miri si mirese sa isi planifice o nunta perfecta si bine organizata. Planificarea bugetului, planul meselor in sala de nunti, administrarea invitatilor si liste cu sarcini de indeplinit, toate aceste unelte sunt indispensabile pentru organizarea unei nunti. Pe DoYou.ro le aveti la indemana, la un singur loc.

Uneltele de organizare a nuntii sunt extrem de usor de folosit.
Aveti la indemana unelte de organizare a nuntii usor de folosit, gandite de catre utilizatori pentru alti utilizatori. Precum am amintit echipa DoYou.ro a creat aceste tool-uri pe baza propriei experiente ca miri si mirese si bazate pe nevoile celor care le vor folosi.

Accesul la uneltele DoYou.ro este Gratuit si va fi intotdeauna Gratuit.
Este necesara doar inregistrarea voastra pe site, pentru a avea acces la un panou administrativ personal, unde puteti seta datele voastre si pentru pastrarea in siguranta a acestor date. Inregistrarea nu dureaza mai mult de un minut, dupa care aveti acces total la aceste unelte.

In afara de aceste unelte pentru planificarea bugetului, planul meselor in sala de nunti, administrarea invitatilor si liste cu sarcini de indeplinit, va oferim si oportunitatea de a crea propriul site de nunta.

Traim intr-o era in care retelele de socializare sunt foarte raspandite si putem arata prietenilor gandurile si pozele noastre cu usurinta. Insa ideea de a avea un site web propriu, original, este mult mai atragatoare. Site-ul tau de nunta poate fi un site de prezentare al cuplului, un loc dedicat pozelor de logodna si apoi de nunta, un loc in care oferiti invitatiilor vostri informatii esentiale despre desfasurarea nuntii sau pur si simplu impartasiti cu cei dragi bucuria voastra ca si cuplu.

Drept incheiere dorim doar sa mentionam ca nunta colegei noastre a avut un succes enorm. A economisit pentru o vacanta exotica folosind unealta de planificare a bugetului, administratia restaurantului a fost super incantata cand a vazut planul meselor gata redactat si printat, de asemenea dorim sa mentionam ca nu a uitat sau intarziat la nici o intalnire.

Va dorim tuturor Casa de Piatra.

Echipa DoYou.ro