Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Transportul invitatilor la nunta, sfaturi si recomandari

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Transportul invitatilor la nunta

S-a dat startul nuntii tale. Invitatii incep sa soseasca si constati cu uimire ca desi e trecut de ora stabilita pentru inceperea ceremoniei, multi dintre cei pe care i-ai dorit sa-ti fie alaturi nu au ajuns inca.

Incepi sa ai diferite idei in legatura cu vre-o conspiratie si starea ta de spirit se distruge automat. Ce se intampla insa, daca nu a existat nici un plan malefic de a te sabota, ci pur si simplu, unii s-au pierdut pe drum (mai ales daca sosesc din alte localitati) altora li s-a stricat masina sau s-au ivit alte probleme neprevazute?


Inchiriere microbuze si autocare pentru nuntasi.

Pentru ca aceste intamplari sa fie doar presupuneri, iti recomand sa te Transport la nunta cu microbus.bazezi in ziua nuntii tale la un serviciu profesionist de transport pentru invitati.

Poti apela, in acest scop, la o firma de transport, de unde poti inchiria fie un microbuz fie un autocar, in functie de necesitatile tale. Bineinteles, vei primi pe langa vehicul si un sofer profesionist, care se va asigura ca transportul invitatilor tai va avea un bun decurs, si ca acestia vor ajunge peste tot la timp.

Daca bugetul iti permite, si ai multi invitati din alte localitati (ce se afla aproape unul de celalalt), poti apela la aceleasi servicii pentru transportul persoanelor tale apropiate, in locul unde se va desfasura evenimentul.

In ceea ce priveste pretul solicitat de firmele care asigura transportul invitatilor, acestea difera de la caz la caz, insa de cele mai multe ori se percepe o anumita suma pe o anumita perioada. In acest sens, nu vei plati km parcursi de mijloacele de transport ci vei plati timpul in care ti-au stat la dispozitie.

Ai grija, insa, sa informezi in prealabil toti invitatii daca vei opta pentru acest tip de transport comun, ca ei sa aiba posibilitatea de a-si calcula bugetul si de a-l adapta in functie de acest aspect. In cazul in care majoritatea persoanelor ce urmeaza sa fie prezente, sunt din localitatea unde se va sarbatori nunta ta, poti opta pentru servicii de transport invitati de starea civila la biserica si de acolo la locul unde se va tine petrecerea.


Asigura un loc de parcare pentru toti invitatii.Parcare cu valet, la nunta

Daca nu vrei sau bugetul nu iti permite sa inchiriezi un microbuz sau autocar pentru nunta, si invitatii tai vor sosi in masini proprii, va trebui sa te asiguri ca exista suficiente locuri de parcare, mai ales in locul in care vei organiza receptia.

In acelasi timp, daca este vorba de o parcare cu plata, ar fi potrivit sa fi tu cea/cel care va plati suma respectiva.

Pentru un aer sofisticat, ai posibilitatea de a angaja cativa valeti pentru a parca autoturismele oaspetilor tai. Astfel vei demonstra ca esti o gazda ireprosabila.


Taxiuri pentru invitati, la sfarsitul receptiei.Taxi la nunta

Totodata, daca ai deja un buget bine stabilit, iar acesta nu inlude transportul invitatilor, asigura-te ca la sfarsitul receptiei vor fi taxiuri asteptand in fata locatiei.

Cu siguranta nu ai vrea ca cineva sa conduca dupa ce a consumat bauturi alcolice.

In plus este mult mai usor sa convingi o persoana sa plece cu taxiul daca acesta este deja acolo.


Organizarea transportului invitatilor la nunta iti poate parea un plus de bataie de cap. Insa nu trebui sa fie deloc asa, mai ales pentru ca tu va trebui sa te deplasezi doar o data la firma aleasa, pentru semnarea unui contract si pentru a instiinta persoanele responsabile despre rutele care vor trebui parcurse.

Daca bugetul iti permite, iti recomand sa apelezi la acest tip de transport pentru a te asigura ca invitatii tai vor sosi peste tot la timp, fericiti si relaxati, fara sa fie nervosi din cauza traficului sau din cauza altor dificultati intampinate.

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.