Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Sarcini de rezolvat in ziua anterioara nuntii

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?
AcasaOrganizarea nuntii Ziua dinaintea nuntii

Sarcini de rezolvat in ziua anterioara nuntiiMachiaj si coafura mireasa

  • Treceti inca o data peste toate detaliile – Adunati persoanele insarcinate cu aranjarea si decorarea salii si cu cei care se ocupa de transportul bauturilor la receptie si stabiliti inca o data cu acestia decursul zilei.

  • Stabilitii ultimele detalii cu persoana desemnata pentru ridicarea florilor si aranjamentelor de la florarie – Alegeti o domnisoara si un cavaler de onoare pentru a efectua aceasta sarcina. Daca va fi nevoie, tot ei vor fi cei care se vor ocupa de transportul florilor de la starea civila la locatia receptiei ori la voi acasa.

  • Asigurati-va ca ati pregatit suma exacta de bani care va trebui platita fiecarui furnizor – Desemnati o persoana (poate fi un cavaler sau o domnisoara de onoare) care va achita costul diferitelor servicii care nu au fost platite in prealabil. Incercati sa le lasati suma exacta ce va trebui platita fiecarui furnizor, in plicuri separate – mentionand pe plic destinatarul lui.

  • Achizitionati cele necesare pentru intampinarea invitatilor la starea civila – In acest sens puteti cumpara piscoturi si sampanie pentru a va servi oaspetii la cununie.

  • Dedicati timp ritualurilor de frumusete – Ocupati-va de manichiura, pedichiura, epilare si apelati (daca doriti) la serviciile unui salon de masaj optand pentru unul de relaxare.

  • Acordati-va timp de relaxare – Dupa toata oboseala acumulata cu organizarea nuntii, a venit momentul sa va odihniti. Optati pentru o masa usoara, evitati alcoolul si cafeaua pentru a va putea odihni asa cum se cuvine.

  • Inainte de culcare acordati-va cateva momente de rasfat – Aprindeti cateva betigase sau lumanari de aromaterapie, faceti o baie spumoasa ascultand muzica preferata si culcati-va devreme pentru a va putea trezi odihniti ziua urmatoare.

In ziua nuntii

  • Dimineata luati un mic dejun sanatos, alaturi de o cana de ceai ori cafea, fiti fericiti, zambareti si pregatiti-va de o zi minunata – Nu uitati ca intotdeauna exista posibilitatea sa intervina neprevazutul. Incercati sa va pregatiti pentru orice si ramaneti relaxati indiferent de ce s-ar intampla.

  • Inainte sa imbracati tinutele de nunta, ocupati-va de coafura si machiaj – Este indicat sa va imbracati in tinutele de nunta doar dupa ce procesul de infrumusetare s-a incheiat pentru a fi siguri ca rochia de mireasa si costumul vor ramane intacti.

Distrati-va, petreceti si fiti fara griji pentru ca aveti o nunta organizata pana la cel mai mic detaliu.

Vezi si alte sarcini de rezolvat:

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.