Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Mentiuni Legale

Acasa>Mentiuni Legale

Acest site este detinut, operat si mentinut de catre:
SC Wedis Company SRL
CUI : RO17138670
Reg. com.: J26/62/2005
Tudor Vladimirescu nr.19
Targu Mures, Mures

Numele site-ului, uneltele, insemnele grafice precum si textele continute de site-ul DoYou.ro sunt marci inregistrate in proprietatea SC Wedis Company SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Fiecare text si imagine de pe acest site sunt protejate de: Legea nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Site-ul DoYou.ro a fost creat in totalitate de catre SC Wedis Company SRL, iar programatorii, designerii si copywriterii companiei au depus efort in crearea si mentinerea unui website de calitate.

Astfel folosim periodic instrumente automate de cautare pe internet a textelor si imaginilor detinute de noi, cerand celor care le-au copiat (din pacate acest fenomen este destul de raspandit) sa le inlature cat de repede posibil. Daca acest lucru se intampla, vom lua masuri legale. Folosim licente Digimarc.com si Copyscape.com pentru a proteja textele si imaginile utilizate pe site, prezentand dovada copyrightului materialelor folosite pe site.

Din experienta companiei in asemenea cazuri de incalcare a copyright-ului, am decis ca rezolvarea amiabila cere prea mult timp si energie din partea companiei noastre, astfel toate cazurile de acest gen vor fi imediat inaintate companiilor de avocatura partenere, fara nici o exceptie.

Vom actiona in justitie companii sau persoane fizice care prin rea vointa sau necunostinta de cauza folosesc texte sau imagini create de noi, fara sa fi primit un acord in scris pentru dreptul de folosinta.

Pentru a contacta site-ul DoYou.ro va rugam sa ne trimiteti un e-mail la: office@doyou.ro