Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Tematica nuntii in functie de anotimpul in care are loc

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Organizarea nuntii in functie de anotimp.

Din ce in ce mai mult o nunta inseamna o planificare riguroasa a mii de detalii astfel incat mirele si mireasa sa isi vada visul cu ochii. Unul dintre detaliile de care trebuie sa tii cont este anotimpul in care va avea loc nunta ta.

Anotimpul nu este important doar pentru a stii la ce tip de zi sa te astepti ci acesta poate cu usurinta fi o reala sursa de inspiratie in alegerea liniei cromatice pentru nunta ta dar si in alegerea meniului. Daca nu esti genul de persoana care uraste un anumit anotimp si iubeste altul atunci trebuie sa stii care sunt punctele forte si care sunt punctele slabe ale celor patru minunate anotimpuri cand vine vorba de organizarea unei nunti.


IarnaNunta iarna

Iarna este anotimpul in care pe departe au loc cele mai putine nunti.

Postul Craciunului si faptul ca sunt mai mari cheltuielile in aceste luni pot fi motive zdravene. Datorita temperaturilor scazute in acest anotimp nu este indicat sa aiba loc nunti deoarece exista pericolul inzapezirii dar si pentru faptul ca fotografiile tale de nunta nu vor fi atat de bune datorita nasucului si al urechilor rosii.

In ciuda acestor argumente, exista un aspect al acestei chestiuni ce anuleaza toate ‚defectele’ iernii si anume ca natura iti ofera un decor de basm in care sa aiba loc cea mai frumoasa zi din viata ta.

De asemenea iarna este anotimpul nuntilor neconformiste. Ce poate fi mai frumos decat rostirea juramintelor pe un lac inghetat?


PrimavaraNunta Primavara

Acest anotimp e cel al renasterii, al infloririi, al verdelui si al florilor.

Daca ai visat sa auzi pasarele cantand la iesirea din biserica sau primarie, sa iti plimbi trena peste iarba tanara si verde atunci primavara este anotimpul propice pentru tine.

Chiar daca si in acest caz avem un post destul de lung iar anotimpul este destul de ploios, cele mai multe nunti au loc primavara. Un plus in acest caz este diversitatea florilor din care mireasa isi va putea alege buchetul si aranjamentele pentru sala.

Este anotimpul nuntilor romantice, dar si a celor clasice.


VaraNunta Vara

In ceea ce priveste lipsa ploilor cel mai sigur anotimp este vara, insa daca nu sunt ploi atunci cu siguranta este canicula.

In orice caz, daca te impaci bine cu acest anotimp, acum ai ocazia sa ai o nunta la malul marii sau in aer liber, sau macar una in care sa nu iti fie frica de temperaturile scazute. Si acum sunt posturi, insa scurte.

Pentru persoanele active si indragostite de caldura acesta este anotimpul perfect pentru nunta lor.

Vara este perfecta pentru nuntile moderne, glamour. Este anotimpul petrecerilor dezlantuite si al libertatii.


ToamnaNunta toamna

Toamna este anotimpul melancoliei si al sentimentalismului.

Pe langa paleta coloristica minunata ce ne-o ofera si peisaje la fel, este bine ca cel putin jumatate din acest anotimp este temperat, nici foarte ploios nici canicular. Toamna nu prea se pleaca in vacante, asa ca exista mari sanse ca cei pe care doresti sa ii inviti sa fie disponibili.

Asa cum am mai spus, anotimpul in care are loc nunta ta poate fi un mare furnizor de idei.

Toamna este perfecta pentru o nunta in stil vintage sau un clasica.


De la meniu, bauturi, decoratiuni, buchete, album foto si tematica nuntii, toate depind intr-o oarecare masura de perioada in care are loc nunta.

De asemenea, anotimpul ales iti poate influenta considerabil starea spirituala. Poti alege un anotimp comfortabil pentru a stabili data nuntii ori poti merge pe inedit si sa ai o optiune mai putin previzibila.

Important este ca tu sa fi multumit/a de alegerea facuta iar nunta sa te reprezinte in totalitate.

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.