Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Cui i-se ofera cadou la o nunta? Cadouri pentru miri si invitati.

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?
Acasa>Sfaturi - recomandariCadouri nuntaCui oferim cadou la nunta

Cadourile la nunta

Dupa distractie, dans, emotii si socializare, in cadrul unei nunti urmeaza si un alt moment special, respectiv oferirea cadourilor. Insa, pentru cine se ofera aceste cadouri?

Ei bine, in aceasta privinta exista doua mari directii. Se ofera cadouri mirilor din partea invitatilor si bineinteles, se ofera cadouri invitatilor de catre miri.


Cadouri de nunta pentru miri.Mire si mireasa

In ceea ce priveste primul aspect al problemei, cadourile pentru nunta se ofera cuplului de tineri casatoriti. Acestea pot fi cadouri financiare sau articole ori obiecte ce le-ar fi de folos in noua viata sau stiti ca le-ar placea. Referitor la cadourile oferite in bani, acestea variaza de la nunta la nunta si bineinteles, se tine cont de cat de apropiati sunt invitatii de miri.

In general nasii si parintii cuplului ofera cele mai consistente cadouri pentru nunta, apoi mergandu-se descrescator de la cei mai apropiati invitati la cei care sunt doar prieteni ori nu au relatii atat de stranse cu mirii.

Fiecare invitat sau fiecare familie ofera aceste daruri in masura posibilitatilor iar codul bunelor maniere a reusit sa subjuge obiceiul strigarii darului iar acesta se inamaneaza in plicuri albe, elegante si discrete.

In ceea ce priveste cadourile pentru nunta sub forma de obiecte puteti alege de la aparatura electrocasnica la vesela, statuete si elemente decorative pana la articole mai costisitoare. Invitatii cu dare de mana merg pana la a oferi vacante in statiuni exotice, masini sau locuinte.

Pentru ca obiceiul oferirii de cadouri banesti incepe usor, usor sa apuna in Romania, au fost create site-uri speciale in care mirii isi pot crea un cont. La aceasta „Lista de Dorinte” sau „ Wish List” , ei pot adauga obiecte ce si-ar dori sa le primeasca ca mai apoi invitatii sa poata bifa ce au ales a le oferi. Astfel se evita primirea de zeci de cuptoare cu microunde de acelasi fel si sute bibelouri ori cine stie cate seturi de portelanuri identice drept cadouri pentru nunta.


Cadouri pentru invitatii la nunta.Invitatii la nunta, nuntasi

Pe de alta parte, in unele regiuni ale tarii noastre se practica oferirea de mici atentii invitatilor de catre miri. Astfel, unele cupluri aleg sa ofere drept cadouri de nunta acelasi daruri tuturor invitatilor (ele pot fi compuse de o sticla de vin si o prajitura, ambalate frumos) ori ofera cadouri de nunta pentru ficare tip de invitat in parte.

Cadoul destinat domnisoarelor de onoare poate fi cate un accesoriu, cadoul pentru cavaleri de onoare poate fi un papion, o pereche de butoni sau un trabuc fin.

Cadoul pentru nasi poate fi cate un stilou elegant, o statueta sau alt accesoriu ori obiect decorativ, ce poate fi pastrat ca amintire.

De asemenea se pot oferi cadouri si copiilor prezenti. O jucarioara amuzanta si indragita de cei mici va fi o minunata amintire.

Pentru cei mai in varsta invitati poate fii un cadou de nunta potrivit un obiect decorativ ce cu siguranta isi va gasi un loc de cinste in casa lor.

Cadourile de nunta pot fi personalizate, gata fabricate sau handmade si ele pot avea o multime de semnificatii, forme si culori, insa ce este cel mai important este ca acestea transmit un sincer ‚multumesc’ celor care au fost alaturi in ziua cea mare, in ziua nuntii voastre.


Oferirea cadourilor pentru nunta mirilor este o piatra ce fiecare o pune la temelia noii vieti de cuplu, este simbolul bunelor ganduri ce le transmiteti mirilor.

Atunci cand mirii va ofera cadouri pentru nunta ei doresc sa isi exprime recunostinta fata de dumneavoastra pentru ca le-ati fost alaturi in aceasta zi minunata.

 

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.