Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Cadouri de nunta, cadouri pentru miri, invitati, marturii, idei si recomandari

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Cadourile de nunta.Cadou de nunta

Participam la nunti din dorinta de a fi alaturi de oameni minunati in cea mai frumoasa zi din viata lor, pentru a ne bucura alaturi de ei si pentru a ne distra alaturi de ei.

Insa dupa toate aceste actiuni care ne binedispun, vine si o responsabilitate si anume contribuirea la noua viata pe care mirii o incep.

Aceste contributii, de regula se faceau in bani insa si la noi a inceput sa se impamanteneasca obiceiul de a oferi cadouri in loc de sume de bani la nunti.


Cand se ofera bani si cand se ofera cadouri?

Pe vremea parintilor nostrii exista obiceiul ca la cununia civila sa se ofere obiecte in dar (electrocasnice, vesela, lenjerie, elemente decorative, tablouri, statuete, bibelouri, etc) iar apoi la nuntile „all inclusive” (unde casatoria religioasa si cununia civila au loc in aceasi zi) sa se ofere cadouri financiare.

Vremurile s-au schimbat, s-au schimbat si oamenii si acum se stie clar ca atunci cand te duci la o nunta cadoul tau va fi bine gazduit de un plic. Insa, asa cum era de asteptat, tinerii de azi, mirii de maine au alte optiuni. Ei vad in nunta un prilej de bucurie si reintalnire cu cei dragi si nu o afacere, iar atunci aleg sa stipuleze ca la nunta lor darurile ce consta in amintiri vor fi potrivite.

Astfel, cheltuielile invitatilor nu vor mai fi atat de mari, cei doi miri vor avea cele necesare in casa, dar si amintiri palpabile ale participarii la nunta lor a fiecarui verisor, prieten, coleg, unchi si asa mai departe.


Ce cadouri oferim la nunta?Cadouri de nunta electrocasnice

Datorita optarii pentru aceasta varianta de oferire a cadoului, acum exista site-uri pe care mirii isi pot face un cont de utilizator si unde se va adauga o lista cu ceea ce le-ar place sa primeasca in dar pentru nunta. Aceasta lista, numita si "lista de dorinte", putand fi vizualizata de catre invitati si fiecare putand sa bifeze ceea ce are de gand sa cumpere.

In acest mod se va evita ca mirii sa primeasca zeci de seturi de tacamuri, cuptoare cu microunde si alte asemenea obiecte. Daca nu aveti aceasta lista la dispozitie atunci trebuie sa mergeti pe ghicite riscand sa oferiti mirilor duplicate si cadouri nedorite.

Cele mai uzuale cadouri de nunta sunt aparatele electrocasnice, echipamentele de muzica, film si divertisment pentru acasa, articolele decorative, lenjeriile de pat, obiectele de arta si alte asemenea articole.

Daca sunteti foarte apropiati de miri si le cunoasteti gusturile atunci le puteti oferi si bijuterii, bilete la spa, o excursie si asa mai departe. In functie de bugetul ce il aveti la dispozitie alegeti cadoul pe care il considerati potrivit si folositor mirilor.


Cadouri de nunta originale.

Un cadou original prin personalizarea acestuia, situatie in care trebuie sa stiti exact ce preferinte au.

In functie de hobby-urile, profesiile sau alte activitati ale vietii lor, puteti concepe un cadou personalizat perfect, iar optiunile din care puteti alege sunt numeroase, asa cum sunt si ideile pentru cadouri personalizate.


Indiferent de ceea ce doriti sa oferiti drept cadou pentru nunta, de bugetul mai mult sau mai putin flexibil ce il aveti la dispozitie. Cu siguranta mirii vor aprecia faptul ca v-ati gandit la ei si ca le-ati fost alaturi iar ceea ce le-ati oferit in dar la nunta va constitui nu numai o mana de ajutor ci si o amintire vesnica.

 

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.