Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Organizarea Petrecerii Burlacilor - Sfaturi si Recomandari

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Petrecerea burlacilor

Exista un moment in care trebuie sa accepti faptul ca minunata viata ce o avea cu ‘fac ce vreau’ si ‘sunt liber’ trebuie sa se incheie, insa de ce sa se incheie oricum, cand poate cunoaste sfarsitul intr-un mod glorios, imposibil de uitat?!

Acest moment poate fi tinut minte drept petrecerea burlacilor, un party la fel de autohton ca si minunatul Valentine’s Day. Ei, dar pe noi acum nu ne intereseaza provienenta ocaziei, ci ne pare bine ca s-a stabilit si pe la noi iar tu cu toata gasca ta va veti distra pe cinste, ca barbati adevarati ce sunteti, in aceasta ultima noapte de libertate. Pentru acest eveniment avem mai jos cateva sugestii si idei.


Organizarea.Petrecerea burlacilor

In primul rand de organizarea petrecerii burlacilor trebuie sa se ocupe cavalerul de onoare iar costurile trebuie sa fie suportate de invitati, excluzandu-l pe mire.

El in seara aceasta este invitat de onoare, ca un fel de presedinte de partid onorific. In procesul de organizare al acestei petreceri trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante, cum ar fi: ce isi doreste mirele, unde sa petreceti, cum, cand, cat?


Ce i-ar place viitorului mire?

O mica munca de teren si un pic de tras de limba nu strica, pentru ca astfel ai ocazia sa afli ce se asteapta mirele sa se intample in aceasta zi, ce fel de petrecere si-ar dori, iar tu poti sa o pui in practica.

In ceea ce priveste locatia unde va avea loc petrecerea burlacilor, aceasta poate fi un club, un pub, o casa in afara orasului, etc, insa in orice caz ar fi indicat daca nu petrceti in oras sa inchiriati o casa sau un local in afara lui, insa nu foarte departe, pentru orice eventualitate. Locatia pentru petrecerea burlacilor trebuie sa fie incapatoare pentru toata gasca prezenta.


Idei pentru petrecerea burlacilor.Mojito pentru petrecerea burlacilor

In mod sigur ai o multime de idei pentru petrecerea burlacilor, insa aici iti mai oferim cateva sugestii, pentru a ajunge la un rezultat sclipitor.

  • Puteti apela la clasicele cluburi de noapte insa acestea devin cam uzate in astfel de ocazii, iar tu cu siguranta vrei o petrecere originala.

  • Se pot organiza tot felul de campionate, fie de jocuri de noroc, fie sporturi extreme (daca mediul va permite), in care (obligatoriu!) va castiga mirele (invitat special, tine minte!).

  • Desigur ca poti pune la cale si mici farse insa nu uita sa stabilesti cateva limite, doar nu vrei sa strici relatia dintre voi.

  • Mici glumite, ceva jocuri, poate o plimbare cu limuzina prin oras, acompaniati de ceva bauturi delicioase ce vor bucura pe toata lumea, trabucuri fine, in orice caz tot ceea ce crezi tu ca va face din aceasta ultima noapte de libertate una de neuitat.

  • Desigur, ii puteti oferi mirelui cadouri amuzante, care sa ii aduca zambetul pe buze la intrarea in noua viata.

 Pe cine invitam?

Printre invitati trebuie sa se numere doar persoane apropiate cu care stiti sigur ca va veti putea distra pe cinste.

Persoanele straine pot strica buna dispozitie si in plus, dupa cum se spune, „ce se petrece in Vegas, ramane in Vegas”! Asigura-te ca ai un sofer, care sa fie in permanenta lucid. Accidentele nu isi au locul acum. Incearca sa nu exagerezi, deoarece cu siguranta nu iti doresti sa creezi probleme in cuplul viitorilor miri.


 Atentie! Ar fi de preferat ca petrecerea burlacilor sa nu aiba loc chiar in noaptea dinaintea nuntii, mahmureala si oboseala nu sunt de dorit. Organizeaza toata miscarea asa incat sa fie cateva zile de pauza intre petrecerea burlacilor si nunta, astfel sa va puteti incarca bateriile cu totii.

Pune-ti mintea si imaginatia la contributie si astfel ii vei oferi prietenului tau o petrecere a burlacilor pe care cu siguranta o va tine minte!

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.