Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Luna de Miere destinatii exotice, sfaturi si recomandari

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Luna de Miere – destinatii exoticeLuna de miere destinatii exotice

Daca cititi acest articol inseamna ca ati ajuns destul de aproape de momentul in care trebuie sa alegeti destinatia unde va veti petrece luna de miere.

Pentru a o alege dintre top destinatii luna de miere pe cea care va va satisface cu succes toate nevoie si asteptarile, trebuie sa va asigurati ca vacanta aleasa este pe placul amandurora. Nu va speriati! Din fericire exista cateva metode prin care puteti alege un sejur luna de miere potrivit exigentelor voastre.

Cea mai comuna si cea mai buna astfel de metoda este redactarea unor liste cu propriile preferinte. Pe aceste liste, inludeti atat destinatiile preferate cat si activitatile pe care vi le-ati dori in vacanta. Apoi, puneti-le in ordine: in top includeti activitati pe care le considerati esentiale si la sfarsit adaugati elementele mai putin semnificative. La sfarsit, comparati listele si alegeti locatiile si activitatile comune.


Luna de miere – vacanta exotica.

Sa presupunem ca va ramane de ales dintre cateva vacante exotice. Ei bine, o astfel de vacanta poate fi, spre exemplu, luna de miere in Tenerife ori Maldive sau orice alta destinatie care vi se pare iesita din comun. 

Totodata, daca ati optat pentru destinatii exotice pt. luna de miere, trebuie Luna de miere exoticasa stiti ca veti avea nevoie de cateva acte in plus pentru calatorie fata de cele necesare pentru vacante in Romania. Acestea includ pe langa C.I ori B.I, pasaportul, asigurari medicale si uneori si o viza turistica, depinzand de locatia aleasa. Totusi, nu trebuie sa va descurajeze acest aspect. Asemenea acte se pot obtine relativ usor si rapid, iar agentiile de turism de cele mai multe ori va ofera posibilitatea de a vi le rezolva.

Daca ati ales o luna de miere exotica, asigurati-va ca ati rezervat biletele din timp, in cazul in care apelati la agentii specializate, pentru a primi cele mai avantajoase oferte.

Pe de alta parte, desi agentiile nu solicita sume foarte mari pentru serviciile oferite, unele cupluri prefera sa-si alcatuieasca propriu itinerariu fara a solicita ajutorul firmelor specializate, pentru a economisi o anumita suma de bani. Este o idee buna sa procedati si voi la fel, dar numai in cazul in care aveti cunostinte despre organizari de vacante. In cazul in care nu ati mai alcatuit niciodata un astfel de plan, va recomand sa apelati la sfaturile specialistilor, pentru ca este posibil sa iesiti mai mult in pierdere decat in castig.


Destinatii exotice in extra sezon.

Va sfatuiesc ca in cazul in care v-ati gandit la o destinatie exotica care din pacate este mult in afara bugetului prestabilit, sa considerati destinatii similare insa la preturi mult mai accesibile.

Totodata, daca nu vreti sa renuntati sub nici o forma la destinatia aleasa, considerati un sejur luna de miere in acelasi loc dar in afara sezonului. Extra sezon nu inseamna mereu conditii meteo defavorabile, ci mai degraba inseamna perioade in care majoritatea persoanelor nu pleaca in vacanta (primavara / toamna). Veti gasi in multe destinatii exotice soarele, nisipul fierbinte si apa marii placuta chiar si atunci cand in tara voastra este ger.


Bugetul alocat este destul de important in alegerea vacantei exotice perfecte, insa nu uitati ca orice destinatie ati alege, veti fi doar voi doi, ceea ce inseamna ca veti petrecere clipe minunate, pe care vi le veti aminti tot restul vietii. Nu va ganditi prea mult la bani cand sunteti in vacanta, profitati de clipele petrecute in doi si uitati de toate lucrurile nesemnificative!

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.