Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Lista de Sarcini

Ai senzatia ca esti coplesit cu privire la planificarea nuntii tale?
Ramai organizat, pe bugetul si planul tau de nunta perfecta cu setul nostru complet de unelte de planificare gratuite.

Beneficiile Inregistrarii

 • 100% Gratis
 • Unicul site din Romania
 • Economiseste Timp
 • Acces si de pe telefon
 • Usor de folosit
 • 30 de sarcini predefinite
Inscrie-te

Inscrierea dureaza mai putin de 1 minut.

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Lista de Sarcini

Organizarea unei nunti este un proces indelungat, de multe ori de la cererea in casatorie pana la nunta propriu-zisa trecand mai mult de un an. Rezervarile la restaurant sau locatiile de nunta se face cu luni chiar ani in avans pentru a asigura o data convenienta la locatia dorita. In decursul acestei perioade se fac pregatirile de nunta.

Lista de Sarcini
Pentru a avea o nunta bine organizata si a nu lasa in ultima clipa diferite elemente importante, este esential sa aveti o lista de sarcini, lucruri de facut inainte de nunta. Pe pagina Organizarea nuntii v-am dat o idee despre cum ar trebui sa arate aceasta lista, iar aceasta unealta va da posibilitatea de a o personaliza, a adauga o data limita pana la care trebuie finalizata o anume sarcina sau cate o nota cu explicatii.

Accesibil de pe telefon.
Unealta de planificare a nunti: Lista de Sarcini este accesibila si de pe tablete sau smartphone-uri. Astfel veti avea o lista mobila, intotdeauna la indemana si pe care o puteti modifica cu un singur click. Nu uitati ca aceasta lista poate fi printata oricand, ingaduindu-va sa o aveti la indemana si sa o aratati si celorlalte persoane implicate in organizare.

Usor de folosit
Unealta DoYou.ro - Lista de sarcini, este foarte usor de folosit si va da o imagine clara asupra intregului plan pentru nunta.

Recomandam completarea listei folosind ca idee pagina organizarea nuntii. Aici veti avea prezentate pe etape cu cat timp inainte de nunta este recomandat sa rezolvati o sarcina sau alta. Faceti o lista preliminara si apoi adaugati sarcini noi daca apar pe parcurs.

Creati aceasta lista incepand cu primii pasi necesari, de exemplu alegerea nasilor, a cavalerilor si domnisoarelor de onoare. Ca data limita pentru aceasta sarcina puteti trece cateva saptamani de la data creeri listei, ca mai apoi cand ati discutat cu persoanele alese pentru a avea acest rol si acestia au acceptat, sa puteti bifa casuta Terminat si aceasta sarcina va fi adaugata in categoria: Sarcini complete.

Unealta Lista de Sarcini merge mana in mana cu Unealta pentru Programari. Daca in lista de sarcini va stabiliti prioritatile si aspectele care nu pot fi uitate din nunta voastra, de exemplu: cautarea unei rochii de mireasa, Unealta de Programari va functiona ca o agenda specificand clar ziua ora si locul in care trebuie sa fiti pentru o prima proba a rochiei sau pentru retusurile finale.

Bucura-te de o nunta organizata pana la cel mai mic detaliu.

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.

Beneficiile inregistrarii

 • Unelte de planificare gratuite pentru organizarea nuntii
 • Planificare Buget
 • Administrare invitati
 • Plan de organizare mese
 • Lista de sarcini
 • Programari
 • Oferte si Vouchere