Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Sarcini de rezolvat cu 1-2 luni inaintea nuntii

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?
AcasaOrganizarea nuntii Cu 1-2 luni inainte de nunta

Sarcini de rezolvat cu 1-2 luni inaintea nuntiiDeserturi pentru nunta

  • Achizitionati bauturile alcoolice care nu sunt incluse in meniul ales – In aceasta perioada mai mult ca sigur veti sti cam cati invitati vor veni la nunta voastra. Calculati cantitatile de bauturi alcoolice in concordanta cu numarul acestora, dar mai adaugati cateva sticle in plus in caz ca veti avea nevoie de ele.

  • Rezervati modalitatile de transport pentru miri si invitati – La fel cu orice serviciu pentru care optati si aici va trebui sa semnati un contract clar cu firma aleasa. Includeti in contract data si ora la care veti apela la serviciile companiei, numarul persoanelor ce vor fi transportati si costul total al serviciilor.

  • Obtineti informatii cu privire la torturi si prajituri de nunta – Inarmati-va cu informatii ce vizeaza diverse forme (rotund, patrat, unghiular etc.), stiluri (supraetajat, plan, turn de briose etc.) decoratiuni (zahar, ciocolata, martipan etc.), compozitie si combinatii de gusturi.

  • Daca este necesar, trimiteti-le invitatiile celor ce se afla pe lista de rezerva - In caz ca exista persoane pe lista principala de invitati care v-au refuzat invitatia, trimiteti invitatii celor ce se afla pe lista secundara. Nu lasati aceasta sarcina pe ultima suta de metri deoarece persoanele respective s-ar putea simti jigniti.

  • Achizitionati-le cadouri nasilor, parintilor, partenerei sau partenerului si domnisoarelor si cavalerilor de onoare – Ca semn de multumire pentru ajutorul pe care acestia vi-l acorda in decursul organizarii nuntii, cumparati-le apropiatilor mici daruri simbolice.

  • Obtineti informatii cu privire la formalitatile legale pentru depunerea actelor in vederea casatoriei si asigurati-va ca aveti toate documentele necesare – Toate acestea le puteti primi fie de la biroul de informatii a primariei de care apartineti fie pe site-urile web specializate pe servicii de nunta ori de la planificatorii de nunta (daca ati apelat la ei).

  • Confirmati rezervarile facute, personal ori telefonic cu furnizorii alesi – Cheia unei bune organizari este confirmarea si reconfirmarea continua. Nu va sfiiti sa ii contactati telefonic pe furnizorii de servicii ori responsabilii de la restaurantul sau biserica pentru care ati optat, pentru ca este normal si de inteles sa va doriti ca totul sa fie pus la punct.

  • Luati lecti de dans – Desi ati putea considera ca nu aveti nevoie de aceste cursuri, trebuie sa luati in considerare ca veti avea ceva emotii cand toti ochii vor fi atintiti asupra voastra, asadar pentru un dans ca-n povesti va recomandam sa luati macar un numar minim de lecti de dans.Vezi si alte sarcini de rezolvat:

Anterior:

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.