Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Nunta mea

Uneltele pentru planificarea nuntii oferite de DoYou.ro sunt tot ceea ce ai nevoie pentru organizarea unei nunti de succes. Acestea sunt gratuite, usor de folosit si vor economisi timp ajutandu-va sa organizati fiecare element din pregatirea nuntii dupa un plan bine chibzuit

Beneficiile Inregistrarii

 • 100% Gratis
 • Unicul site din Romania
 • Economiseste Timp
 • Planificare Buget
 • Planul Meselor
 • Lista de Sarcini
 • Planificare intalniri
Inscrie-te

Inscrierea dureaza mai putin de 1 minut.

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Uneltele pentru planificarea nuntii oferite de DoYou.ro

Aceste unelte pentru planificarea nuntii sunt 100% gratuite si nu va trebui niciodata sa platiti pentru folosirea acestora.

Inscrirea dureaza mai putin de un minut si este necesara pentru a va da acces la un cont personal unde puteti administra listele si planurile voastre. Astfel veti avea acces usor la toate planurile de nunta, veti avea intr-un singur loc o agenda care va simplifica planificarea nuntii si va va avertiza daca uitati ceva. Inscrierea asigura si securitatea contului vostru avand doar voi acces la acesta si control total asupra informatiilor si pozelor pe care doriti sa le impartasiti cu prietenii si familia.

Toate aceste liste si planuri sunt printabile si mobile. Aveti optiunea de a le lista sau pur si simplu sa le consultati de pe telefoane mobile cu acces la internet sau pe tablete.


Iata o scurta prezentare a acestor unelte de planificare a nuntii si cate un video tutorial al acestora.

Lista de sarcini:
Aceasta lista va ofera un mic plan predefinit, cu optiunea de a adauga si sterge diferite sarcini ce trebuie efectuate pana la nunta. Este pur si simplu organizarea nuntii voastre, o lista care va va ajuta sa nu uitati de nici un element important, de la stabilirea nasilor pana la cumpararea verighetelor sau rezervarea unei limuzine pentru miri.

Planificare buget:
Planificarea bugetului pentru nunta va da posibilitatea de a stabili cate un buget pentru fiecare element al nuntii si chiar sa stabiliti cine va plati pentru acesta. Este foarte folositor sa aveti un buget prestabilit si din cateva clickuri sa vedeti daca va incadrati in limitele stabilite, ca mai apoi sa puteti nota si costurile reale, efectiv cat ati platit pentru un serviciu sau articol de nunta.

Administrare invitati:
Aceasta nu este pur si simplu o lista cu invitatii pe care ii aveti la nunta. Este mai mult decat atat, dandu-va posibilitatea sa marcati si invitatiile trimise, acceptate sau refuzate, cate o nota pentru invitatii cu cerinte deosebite (meniu vegetarian de exemplu). Apoi puteti grupa invitatii pe familii sau cercuri de interese urmand sa ii si aranjati la mese.

Planul Meselor:
Aceasta este o unealta care nu trebuie sa lipseasca in organizarea nuntii. Cunoscand sala in care va avea loc nunta, puteti crea pur si simplu un plan de aranjare atat a meselor cat si a elementelor din sala, ringul de dans, masa DJ-ului, locul pentru formatie, masa speciala rezervata pentru fantana de ciocolata, bufet cu fructe sau altele.
Apoi cu cate un singur click ii puteti aranja si pe invitati la mese, tinand cont de grupuri sau familii si de afinitatile acestora.
Acest plan poate fi ulterior printat si asezat la intrarea in sala, fiecare invitat gasind cu usurinta locul sau la mese.

Programari:
Folosind lista de sarcini pentru nunta, va veti face programari pentru diferite intalniri si probe. Notati din timp in aceasta agenda, ziua si ora la care va veti intalni cu fotograful, cei care se ocupa de decorul nuntii, probele pentru coafor sau rochia de mireasa.
Unealta de programari nu este o simpla agenda. Inainte cu cinci zile de termenul stabilit pentru intalnire, veti primi si notificari pe e-mail pentru a nu uita si pentru a va pregati din timp pentru aceste intalniri.

Folositi aceste unelte pentru a avea o nunta organizata pana la cel mai mic detaliu. Va garantam ca va va usura viata si va veti putea bucura de o nunta perfecta.

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.

Beneficiile inregistrarii

 • Unelte de planificare gratuite pentru organizarea nuntii
 • Planificare Buget
 • Administrare invitati
 • Plan de organizare mese
 • Lista de sarcini
 • Programari
 • Oferte si Vouchere