Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Cum alegi inelul de logodna? Sfaturi, idei si recomandari.

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Cum alegem Inelul de Logodna?Inel de logodna cu safir

Alegerea inelului de logodna le da tuturor barbatiilor dureri de cap, in unele cazuri chiar grave. Dupa cum presupun, majoritatea care vor citi acest articol sunt chiar barbatii, pentru a afla cum pot sa le intre in gratii iubitelor, fara a da gres cu un lucru atat de important.

Asadar...domnilor...atunci cand luati decizia de a ramane cu frumoasa voastra iubita pentru tot restul vietii, trebuie sa va ganditi foarte serios la lucrul acesta si sa incepeti cautarile pentru inelul de logodna, care va avea un loc de cinste pe mana iubitei fiecaruia dintre voi.


Cateva sfaturi si idei pentru inelul de logodna.

Pentru inceput trebuie sa decideti daca o veti surprinde pe iubita voastra prin daruirea inelului de logodna sau daca veti merge cu ea sa-l alegeti impreuna.

In cazul in care veti alege inelul impreuna cu ea, sarcina voastra va fi destul de simpla, avand la dispozitie degetul si preferintele domnisoarei, singurul impediment care va putea aparea este acela de a depasi bugetul, lucru care ma duce cu gandul la cea de-a doua decizie pe care va trebuie sa o luati, adica aceea a alocarii bugetului. 

Acesta nu trebuie neaparat sa fie exagerat de mare (iubitele voastre oricum vor aprecia gestul), dar nu trebuie sa fie nici exagerat de mic ( pentru a nu risca sa cumparati un inel de calitate proasta).

In cazul in care doriti sa o surprindeti, urmatorul pas este acela de a face o mica investigatie in cutia ei de bijuterii pentru a vedea ce fel de inele poarta, din ce material sunt efectuate acestea si forma lor.

Daca totusi nu sunteti foarte siguri in ceea ce priveste preferintele ei este indicat sa apelati la o buna prietena de a ei care cu siguranta stie ce isi doreste, iar daca nu, poate sa faca impreuna cu ea o plimbare la mall pentru a-i afla preferintele in detaliu. Pentru aflarea marimii puteti imprumuta de la iubita un inel pe care il poarta pe degetul inelar, ca sa nu dati gres.


Materialul inelului de logodnaInel de logodna

Cele mai potrivite materiale pentru inele de logodna sunt aurul alb, galben sau platina. Aceste materiale pot fi insotite de una sau mai multe pietre pretioase.

In majoritatea cazurilor inelele de logodna cu diamante sunt cele mai cautate, dar de asemenea pot fi si safire, smaralde, rubine sau altele, iar daca stiti despre iubita ca are o piatra pretioasa favorita este si mai bine.

Forma pietrei difera de asemenea de la caz la caz, putand alege dintre rotunda, ovala, sub forma de inima, romb ori dreptunghiulara. Acesta poate parea un detaliu minor, dar are o importanta majora, deoarece nu orice forma se potriveste oricarei forme de deget, iar aici va interveni iarasi ajutorul prietenelor ei sau o poza in care se vede clar mana iubitei si pe care i-o puteti arata bijutierului.


Atentie!

Dupa ce v-ati decis asupra inelului, trebuie sa aveti grija ca ea sa nu-l gaseasca pana la momentul potrivit; asigurati-va ca l-ati ascuns cu grija.

Un ultim pas in ceea ce priveste inelul de logodna este acela de a va asigura ca momentul cand il veti darui va fi unul de neuitat, intr-o atmosfera romantica incarcata de sentimente si emotie.

Inelul de logodna trebuie sa se potriveasca pe degetul iubitei, dar in acelasi timp sa va reprezinte si pe voi in calitate de alegator al acestuia. Inelul este simbolul dragostei, iar forma lui de cerc reprezinta infinitul si iubirea vesnica fata de cea caruia il daruiti.

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.