Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Termeni si conditii

Acasa>Termeni si conditii

Site-ul www.DoYou.ro este detinut si administrat de catre SC Wedis Company, persoana juridica cu sediul in: Str. Tudor Vladimirescu nr.19 Targu Mures, Mures, Romania, CUI : RO17138670, Reg. com.: J26/62/2005. Contact: office@doyou.ro.

Acest site este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. Siteul DoYou.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. DoYou.ro nu isi asuma nici o responsabilitate legata de accesul utilizatorilor, stocarea sau mentinerea setarilor personale ale utilizatorilor.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp.Veti fi notificat ori de cate ori se produc modificari ale termenilor si conditiilor websiteului.

1. Copyright - Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Siteului DoYou.ro (precum si orice alt material avand legatura cu Siteul DoYou.ro care a fost trimis dvs. prin email sau furnizat prin orice alta modalitate (cum ar fi: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Site"), apartin Site-ului si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Siteului DoYou.ro.

In conditiile in care dvs. publicati continut protejat de drept de autor pe Site, declarati ca:

 • acordati Siteului o licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata in timp si spatiu, pentru toate drepturile de autor asupra continutului publicat pe Site. Prin trimiterea materialului, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca transmiteti Siteului un drept de autor neexclusiv si nelimitat in timp, dreptul de a publica, republica si mentine materialul in Site, cata vreme exista Siteul DoYou.ro, precum si un drept neexclusiv si nelimitat in timp de a publica, republica, si traduce materialul in orice fel de publicatie a Grupului Wedis.
 • garantati ca sunteti autorul continutului publicat sau ca aveti dreptul de a-l publica pe Site
 • exonerati de raspundere Siteul DoYou.ro cu privire la orice plangere facuta de terti cu privire la continutul publicat de dvs. si gazduit de Site.

Siteul DoYou.ro isi rezerva dreptul de a corecta, modifica sau sterge continutul postat de dvs., fara informarea dvs. Siteul www.DoYou.ro este marca inregistrata. Este interzisa utilizarea acestei marci de catre orice terta persoana in activitati comerciale, in orice mod, fara un acord scris din partea SC Wedis Company.

SC Wedis Company poate pune spre vanzare prin intermediul site-ului sau produse oferite de alti producatori sau furnizori din domeniu (denumiti in continuare Terti sau furnizori). Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie, drepturi pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, intelegeti si sunteti de acord ca tertii furnizori sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate si ca le veti adresa lor orice fel de plangere care vizeaza continutul furnizat de acestia.

2. Utilizarea Siteului si a continutului

Continutul Siteului DoYou.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Siteului:

 1. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea SC Wedis Company.
 3. indepartarea insemnelor (inclusiv link-ul la articolul original) care atesta dreptul de autor al Siteului asupra Continutului.

Orice utilizare a continutului Siteului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@doyou.ro.

3. Suspendarea accesului

Siteul DoYou.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea acestei atitudini, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul Siteului sau la o parte a acestui continut.

4. Schimbari ale siteului

Siteul DoYou.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Siteul DoYou.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Siteul este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Accesul in site si folosirea siteului dupa momentul schimbarii implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

Unele servicii, concursuri sau unelte oferite de Site pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de caz, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

5. Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Siteul nu va cere niciodata parola conturilor dvs. in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru.

Daca lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet, de exemplu) trebuie sa va amintiti sa utilizati: Iesire cont - din contul dvs., la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a Siteului. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in Site. Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Siteului. Siteul nu permite accesul, folosind acelasi cont, a mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Siteul isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau.

6. Politica de confidentialitate

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre Site va fi folosita doar in concordanta cu Politica de confidentialitate

7. Platforme de comunicatie si unelte puse la dispozitie de Site

Siteul va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori (sistem de comentarii la articole, forum, mesagerie electronica, chat si orice alte sisteme care permit generarea de continut de catre utilizatorii siteului). Ne rezervam dreptul de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie. Pentru comentariile postate de utilizatori, la articolele cuprinse in website, raspunderea asupra continutului revine in intregime autorilor acestora. Siteul isi rezerva dreptul de a nu face publice acele comentarii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Dvs. ca utilizator sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comentarii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Site este supusa urmatoarelor limitari:

 • Nu puteti publica "continut duplicat" ( ca descriere a unui produs oferit de furnizor, pagina a companiei, comentarii, etc) . Orice text care a fost deja folosit pe internet, indiferent de formatul sau autorul acestuia este "continut duplicat" si poate crea prejudicii site-ului DoYou.ro
 • Preturile afisate de furnizori pe paginile DoYou.ro trebuie sa corespunda cu realitatea, in caz contrar se va trece la rezilierea contractului si se vor cere pe cale juridica despagubiri pentru prejudiciile aduse clientilor si imaginii DoYou.ro.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Siteului nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Site sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Siteului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
 • Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri Siteului.
 • Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de Site.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.
 • Nu puteti publica, transmite sau face referire la nici un fel de "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie, sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

8. Site-ul de nunta

 1. Pentru crearea si utilizarea site-ului de nunta trebuie sa aveti cel putin 18 ani impliniti.

  Site-ul de nunta trebuie completat si publicat doar de persoane care au 18 ani impliniti. Daca nu aveti inca 18 ani va rugam sa nu publicati site-ul de nunta deoarece nu aveti permisiunea companiei pentru a utiliza aceasta unealta gratuita a site-ului DoYou.ro.

 2. Responsabilitatea utilizatorului.

  Utilizatorul site-ului este responsabil de daunele de orice natura, materiala sau imateriala, directe sau indirecte, cauzate tertilor, inclusiv site-ului DoYou.ro, ce rezulta din utilizarea sau exploatarea site-ului in sine sau a unuia din elementele sale, oricare ar fi cauza si locul de producere a acestor daune.

  Utilizatorul site-ului DoYou.ro renunta la dreptul de a face recurs importiva Doyou.ro in cazul demersurilor angajate de un tert impotriva sa, din cauza utilizarii si/sau exploatarii ilegale a site-ului DoYou.ro

  In cazul unor prejudicii de orice fel aduse de catre utilizator, la cererea organelor abilitate, DoYou.ro va furniza datele acestuia de identificare.

 3. Responsabilitati legate de continut

  Recunoasteti si sunteti de acord ca toate informatiile, codurile, datele, textele, programele, muzica, sunetul, fotografiile, imaginile, grafica, videourile, conversatiile pe chat, mesajele, dosarele sau alte continuturi, fie ca sunt difuzate public sau transmise in privat, sunt responsabilitatea persoanei care se afla la originea continutului. Aceasta inseamna ca dvs. si nu DoYou.ro, sunteti responsabil de modurile si continuturile transmise, inclusiv, dar nu limitat la, toate greselile sau omiterile din vreun continut, sau de orice pierdere sau dauna suportata din cauza unui astfel de continut semnalat, transmis prin email sau in orice alt fel, prin intermediul serviciilor noastre.

  Ne rezervam dreptul de a sterge paginile site-ului de nunta sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la site-ul lor de nunta in cazul constatarii oricarui aspect care contravine cu termenii si conditiile de utilizare.

  Siteul isi rezerva dreptul de a nu face publice acele pagini, texte sau imagini care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

  Dvs. ca utilizator sunteti singurul responsabil pentru continutul site-ului dvs. de nunta.

  Sunteti de acord ca informatiile postate pe site-ul de nunta:

  • Nu contin informatii personale pe care nu doriti sa fie publicate sau afisate in concordanta cu setarile indicate
  • Nu contin informatii personale ale unui tert, sau care in orice mod pot afecta intimitatea altora
  • Nu contin informatii ilegale sau care pot incalca orice lege aplicabila sau care pot cauza ca site-ul sa incalce o astfel de lege
  • Nu incalca Termenii si Conditiile site-ului
  • Nu incalca drepturile de autor ale unui tert incluzand dar ne fiind limitat la patente, copyright sau drepturi conexe.
  • Nu se va incerca fraudarea site-ului prin orice mijloace
  • Nu au continut obscen sau pornografic
  • Nu se vor face afirmatii calomnioase, amenintatoare, hartuitoare, rasiste sau defaimatoare.
  • Nu va contine informatii care sunt proprietatea altei persoane sau entitati
  • Nu va contine nici un software, virusi, cai troieni, viermi, spyware sau orice alt tip de programe care ar putea interfera cu functionarea site-ului nostru sau a sistemelor noastre
  • Nu va scana sau testa vulnerabilitatea sau securitatea site-ului sau a sistemului in care functioneaza.
  • Nu va fi folosit in scopuri comerciale sau publice care incalca termenii si conditiile site-ului. Informatiile prezentate pe site-ul de nunta nu pot fi utilizate pentru a face publicitate produselor sau serviciilor unor terti si nu vor contine link-uri catre website-uri terte.
  • Nu va implica incarcarea sau inserarea nici unui limbaj sau cod de programare in sau pe site-ul nostru

9. Limitari de responsabilitate

Siteul DoYou.ro face tot posibilul sa ofere informatii care sa corespunda cerintelor ce tin de corectitudine, fiabilitate, actualitate si acuratete si in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate pe site. Siteul este scutit de orice raspundere pentru eventuale inexactitati sau erori in continutul informatiilor de pe site si nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a Siteului, a uneltelor , programelor ori a produselor si serviciilor publicate.

Atunci cand informatiile publicate pe site duc la terte surse, Siteul nu este responsabil de continutul, caracterul complet, veridicitatea si actualizarea acestora.

Siteul nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta, suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site.

Siteul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate. De asemenea, Siteul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Siteul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

10. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti.

Parti ale continutului inclus in Site pot fi furnizate de terte persoane cu care Siteul are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Siteului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Siteul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Siteul nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.