Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Verighete si inele de logodna, sfaturi si recomandari

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?
AcasaSfaturi - recomandariInele de logodna si Verighete

Inele de logodna si verigheteVerighete si inele de logodna

In perioada dinaintea nuntii dar si in ziua cu pricina, sunt doua tipuri de obiecte ce odata oferite vor fi purtate o intreaga viata. Acestea sunt inelul de logodna oferit viitoarei mirese de catre partenerul ei si verighetele, ce vor fi schimbate in ziua nuntii, facandu-se o promisiune solemna unul celuilalt.

Inelele de logodna si verighetele sunt incarcate de simboluri. In plus acestea spun foarte multe despre personalitatea voastra prin modelul ales, mai ales in cazul inelului de logodna care ofera o exprimare fara cuvinte a modului in care partenerul isi percepe viitoarea sotie.


Elemente ce influenteaza cumpararea inelelor.

Preturile inelelelor de logodna si ale verighetelor sunt foarte diverse in functie de metalul din care sunt facute, pietrele pretioase pe care le au, greutatea lor si asa mai departe.

Un aspect important, de care cei care ofera inelul de logodna trebuie sa tina cont, este ca acesta este mai mult decat o bijuterie pentru destinatara lui, este dovada iubirii si a dorintei de a lua un angajament.

De asemenea, nu trebuie sa va zgarciti cand vine vorba de cumpararea verighetelor, acestea vor fi purtate o viata intreaga si aceste obiecte unice trebuie sa va placa, sa fie potrivite pentru voi, in acord cu personalitatea voastra. Va puteti stabili un buget pentru achizitionarea acestor bijuterii de nunta si in functie de acesta sa alegeti verighetele care au un pret convenabil pentru voi si care va sunt dragi.


Verighetele.

Acelasi principiu se aplica si in cazul verighetelor, doar ca aici viitorii soti vor alege impreuna bijuteriile care sa exprime uniunea si iubirea dintre ei. Din aur, platina, titaniu sau argint, mici sau mai mari, cu sau fara pietre, identice sau diferite, ele vor fi purtate cu mandrie.

Pentru a adauga un plus de farmec acestor verighete se pot inscriptiona pe ele diverse mesaje, cum ar fi data casatoriei, numele partenerului sau partenerei ori declaratii de dragoste (ce-i drept, scurte).Verighete


Inelul de logodna.

Daca in alegerea verighetelor participa ambii miri, in alegerea inelului de logodna toata responsabilitatea cade pe umerii partii masculine a cuplului.

Desi este din ce in ce mai uzual ca viitoarea mireasa sa isi aleaga singurica inelul de logodna, ramane un moment foarte romantic acela cand acesteia i se face o mare surpriza prin cererea in casatorie si i se ofera un inel nemaipomenit pe care il vede pentru prima oara.

Alegerea acestuia este destul de dificila deoarece, ca si in cazul verighetelor, va fi purtat timp de o viata si cu siguranta orice indragostit doreste ca partenera lui sa se indragosteasca pe loc de mica bijuterie. In selectia unui inel de logodna trebuie sa se tina cont de marimea degetului iubitei, metalul preferat (aur galben, aur alb, argint, platina, titan), pietrele pretioase indragite (diamant, rubin, safir, smarald, topaz si asa mai departe) si forma pe care o prefera (finut, subtire, delicat sau masiv, care iese in evidenta).


Verighetele si inelul de logodna sunt simbolul promisiunilor facute de soti unul altuia, reprezinta unitatea si continuitatea, exprima iubirea si sentimentul de apartenenta ce acestia il au unul fata de celalalt si de aceea trebuie alese cu grija.

Le cumparati doar o data in viata, acordati-le atentia necesara pentru ca pana la urma, iubirea e de nepretuit.

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.