Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Cea mai in voga metoda Europeana de a trimite invitatii de nunta

Trimite gratuit invitatii de nunta online
Surprinde-ti prietenii cu invitatii la nunta pe e-mail, usor de folosit, mesaje personale si in voga.

Beneficiile Inregistrarii

 • Mesaje personale
 • Confirmare cu un singur click
 • Usor de folosit
 • 100% Gratuit
 • Economisesti timp
 • Administrare automata a raspunsurilor
Inscrie-te

Inscrierea dureaza mai putin de 1 minut.

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Invitatii de nunta online

Unul din cele mai noi unelte de organizare a nuntii oferite de DoYou.ro sunt Invitatiile de nunta Online. Astfel va dam sansa de a trimite cu usurinta o invitatie de nunta superba tuturor prietenilor vostrii, pe E-mail.

Stim ca invitatiile clasice din hartie creponata, cu dantelute si pliculete delicate nu vor putea fi inlocuite de invitatiile prin e-mail. Pe acelea le veti inmana personal sau le veti trimite oricum celor dragi, fiind o traditie de neinlocuit prin tehnologia moderna.
Folositi in acelasi timp si invitatiile online. Veti surprinde placut pe cei apropiati si veti da o nota moderna nuntii voastre. Desigur, nu veti trimite invitatia bunicilor sau matusilor in varsta care probabil nici nu au adresa de e-mail. Dar prietenii apropiati si colegii vor avea o surpriza placuta cand primesc o invitatie oficiala la nunta voastra intr-un e-mail cu design clasic si cu un text personalizat.

Usor de folosit, poti crea mesaje personale fiecarui invitat.

Platforma este extrem de simpla de utilizat, completezi doar invitatia cu mesajul si citatele dorite de tine, incarci lista cu persoanele carora doresti sa trimiti invitatia si apesi pe buton. Invitatiile vor ajunge la destinatari in cateva minute. Poti crea cate un mesaj personal fiecarui invitat sau sa trimiti aceasi invitatie la diferite grupuri de prieteni sau rude. Astfel poti folosi un ton formal cand le scrii rudelor indepartate sau sa trimiti o invitatie haioasa colegilor de lucru. Invitatia online are un avantaj foarte mare fata de invitatiile tiparite care au de obicei o formulare standard si sunt aceleasi pentru toata lumea. Ar fi foarte complicat si costisitor sa creati invitatii personalizate pentru fiecare familie sau prieten invitat la nunta.

Prietenii pot confirma prezenta la nunta cu un singur click.

Invitatii vor putea confirma prezenta lor la nunta printr-un singur click pe butonul din scrisoare, eficient si la indemana. Cu toate ca pe invitatiile tiparite rugam pe destinatari sa ne anunte in scris sau telefonic despre prezentalor la marele eveniment, acestea intotdeauna intarzie. Lumea taraganeaza scrierea unei scrisori sau pur si simplu uita sa te sune sa confirme crezand ca e de la sine inteles prezenta lor la nunta. Dar in cazul invitatiei tale online, raspunsul nu le va lua mai mult de 1 click , adica mai putin de o secunda.

Administrare automata a tuturor invitatiilor si raspunsurilor.

Pentru fiecare raspuns tu vei primi cate o scrisoare de confirmare a prezentei la nunta sau regretele celor care nu pot participa. Nu iti bate capul cu tinerea evidentei celor care vin sau nu la nunta, aceasta este automatizata. Vor fi bifate automat campurile corespunzatoare din lista ta de invitati si astfel atat Planul Meselor cat si Administrarea invitatilor va fi intotdeauna la zi.

Foloseste unealta DoYou pentru a trimite Invitatii De Nunta Online si vei surprinde placut pe cei dragi.

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.

Beneficiile inregistrarii

 • Unelte de planificare gratuite pentru organizarea nuntii
 • Planificare Buget
 • Administrare invitati
 • Plan de organizare mese
 • Lista de sarcini
 • Programari
 • Oferte si Vouchere