Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Amenajarea si decorarea locatiei in care va avea loc nunta

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Amenajarea si decorarea locatiei in care va avea loc nunta.Mese si scaune decorate pentru nunta

Dupa gasirea unei locatii, un aspect important in organizarea unei nunti este alegerea decoratiunilor, ornamentelor si aranjamentelor cu ajutorul carora va fi decorata sala unde va avea loc nunta ta.

Aceasta etapa este una foarte obositoare, deoarece totul va trebui gandit pana in ultimul detaliu, pana la ultima perluta sau petala de floare dar si pentru ca aceste aranjamente vor oferi personalitate salii, astfel incat aceasta va va reprezenta cum nu se poate mai bine.

In alegerea decoratiunilor pentru nunti trebuie sa tii cont de mai multe aspecte, cum ar fi linia cromatica pe care o vei urma, tematica si motivele prezente, daca folosesti aranjamente si decoratiuni naturale sau artificiale si asa mai departe, dar cel mai important este sa te hotaresti pe care dintre multele tale idei le vei urma, pentru ca sunt convinsa ca ti-ai imaginat sala in care va avea loc nunta ta intr-un milion de feluri, toate care mai de care mai frumoase.


Linia cromatica folosita la nunta.

Poti incepe prin a te hotari asupra unei linii cromatice din care sa faca parte decoratiunile salii nuntii tale. Poti alege orice culoare (sau non-culoare) iti place tie, dar trebuie sa fi atenta si la nuantele pe care le are sala unde va avea loc petrecerea, doar nu vrei sa cazi in pacatul kitsch-ului.

Astfel, dupa ce ai stabilit aceste lucru poti porni urmatoarea actiune, respectiv alegerea felului acestor decoratiuni. Ornamentele si aranjamentele pentru nunta ta pot fi naturale sau artificiale.


Decoratiuni pentru nunta.Flori si decoratii de nunta

Ornamentele naturale sunt de cele mai multe ori florale. Fie in vaze inalte, fie in boluri scunde exista mii si mii de combinatii de flori de toate culorile si formele ce le poti incropi. Astfel, vei oferi invitatilor tai dar si voua insiva o mica gradina paradisiaca in care sa petreceti nemaipomenit. Aceste flori vor improspata si inviora atmosfera, iar efectul estetic va fi cel scontat, un rasfat al privirilor.

Decoratiunile pentru nunta artificiale, din materiale plastice sau sticla sunt si ele o optiune. Minunate siraguri de perlute, margelute si alte asemenea articole iti vor impodobi sala unde are loc receptia intr-un mod special.

Desigur, poti combina elementele decorative artificiale cu cele naturale, pentru a oferi si mai multa eleganta, sclipire si individualitate salii unde are loc nunta ta. Decoratiunile folosite pot fi sferice, rectagulare, pot avea aforme abstracte sau neregulate, oricum iti doresti. Cu siguranta, aceste ornamente pentru nunti iti vor fi pe plac si iti vor oferi ambianta mult visata.


In functie de tematica pe care o are nunta ta, paleta cromatica pe care ai ales-o si toate detaliile ce tin de ornamente si decoratiuni, vei putea organiza o nunta originala, speciala, ce debordeaza de eleganta si rafinament, sau de ce nu, nonconformism si inventivitate. Te poti ocupa impreuna cu cei dragi de amenajarea salii sau poti apela la o companie specializata. De cele mai multe ori, organizatorii nuntii tale iti pot oferi si servicii de acest fel.

Deciziile sunt ale tale. Nu ezita sa iti pui la lucru imaginatia si sa obtii un cadru impresionant in care se va desfasura receptia ta de nunta, o atmosfera de vis. Amenajarea si decorarea salii de nunta este un pas important din cadrul planificarii si organizarii nuntii tale; acorda-i atentia meritata.

Fiti deosebiti! Fiti speciali!

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.