Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Sarcini de rezolvat cu 6-9 luni inaintea nuntii

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?
AcasaOrganizarea nuntii Cu 6-9 luni inainte de nunta

Sarcini de rezolvat cu 6-9 luni inaintea nuntiiAlegerea Bisericii sau Catedralei

  • Dupa ce ati ales cateva stiluri de rochii pentru mirese, probati cat mai multe pentru a vedea care ar fi cel mai potrivit model – Incercati sa optati pentru o rochie care se potriveste siluetei voastre, dar in care va si simtiti ca adevarate printese. Luati in considerare sfaturile specialistilor, dar nu uitati nici de propriile dorinte.

  • In momentul in care ati ales prestatorii de servicii foto-video, amuzament si buna-dispozitie, asigurati-va ca ati semnat un contract clar cu acestia – Contractul trebuie sa fie transparent iar toate detaliile care apar in acesta trebuie bine stipulate pentru a nu interveni neintelegeri.

  • Selectati tematica, stilul si culorile pentru eveniment – Tineti cont de faptul ca stilul nu este egal cu tematica si nici culorile nu sunt suficiente pentru a seta atmosfera pe care v-o doriti in ziua cea mare.

  • Adunati cat mai multe informatii referitoare la decoratiuni in tendinte, flori preferate de miri, accesorii si aranjamente pentru sala si mese – Toate aceste informatii le puteti gasi fie in reviste si site-uri specializate, fie le puteti obtine de la planificatorii de nunta profesionisti.

  • Obtineti oferte speciale pentru luna de miere de la diverse agentii de turism – Dupa ce ati hotarat cam care ar fi destinatia ideala pentru luna voastra de miere, cereti-le reprezentantilor unor agentii de turism sa va puna la dispozitie pachete speciale sau diverse promotii care includ locatia ori locatiile pe care doriti sa le vizitati.

 

  • Vizitati cat mai multe biserici si catedrale pentru a o alege pe cea mai potrivita – Unele cupluri vor prefera sa isi sarbatoreasca nunta in biserica / catedrala in care si-au sarbatorit nunta parintii, nasii sau alti apropiati de ai lor. Daca sunteti insa pe polul opus, si nu stiti exact unde va veti cununa, vizualizati cat mai multe posibile biserici/ catedrale pentru a o alege pe cea potrivita.


Vezi si celelalte sarcini de rezolvat:

Anterior:

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.