Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Inchirieri auto pentru nunta, detalii si recomandari

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Inchireirea unei masini pentru nunta - la ce detalii sa fii atent.

In planificarea nuntii perfecte, aceasta zi extrem de speciala pentru tine si partenerul sau partenera ta, trebuie sa faci in asa fel ca fiecare moment si fiecare mic detaliu sa te faca sa te simti in al noualea cer, ca un print sau o printesa iar un aspect ce poate face acest lucru posibil este mijlocul de transport ales.

Limuzina, 4x4, masina de epoca...in functie de tema si stilul pe care nunta ta il va avea poti sa alegi un tip de masina care odata inchiriata sa fie masina voastra de miri. Despre tipurile acestor vehicule necesare pentru nunta si pasii ce trebuie urmati in inchirierea lor vom discuta in cele ce urmeaza.


Transportul special al mirilorInchiriere limuzina pentru nunta

Acesta poate consta in: o limuzina pentru o nunta moderna, o masina de epoca pentru una vintage, un 4x4 sau un SUV pentru una glamour ar fi potrivite, insa daca nu tii neaparat sa iti ‚asortezi’ masina mirilor cu tema si stilul nuntii atuncii ramane sa alegi vehiculul preferat dintre acestea.


Pasii ce trebuie sa ii urmezi pentru a inchiria o masina pentru nunta.

  • cautarea de informatii in legatura cu firmele care inchiriaza limuzine din orasul in care va avea loc nunta
  • analizarea ofertelor lor si compararea lor
  • apoi incheierea contractului cu una dintre acestea.

Va trebui sa stii care sunt cerintele tale. In primul rand va trebui sa specifici ce tip de masina doresti sa inchiriezi pentru ce ocazie, care sa fie capacitatea acesteia (numar de persoane), intervalul de timp pe care masina va fi inchiriata si distanta ce trebuie parcursa. In functie de toate aceste date, firma de inchiriere masini pentru evenimente speciale va putea sa iti ofere un pachet la un anumit pret.


Atentie!

  • In ceea ce priveste tipul masinilor, acestea pot avea diferite capacitati. Astfel, poti inchiria o limuzina cu capacitate intre 6 si 14 persoane, insa tine cont ca daca limuzina este de 6 persoane aici vor sta confortabil 4, la fel ca in cazul celorlalte, pentru mai mult confort este indicat sa calatoreasca cu ea mai putin cu 2 persoane decat este capacitatea ei.

  • Nu uita sa confirmi rezervarea cu 2 sau 3 zile inaintea nuntii dar sa si verifici inainte cu ceva timp, de exemplu 3 ore, daca aceasta sigur va veni.

  • Un alt factor important in luarea unei decizii este calitatea serviciilor oferite de sofer si comportamentul lui profesionist.

Acorda-ti privilegiul de a fi rasfatata ca un star Hollywoodian in ziua nuntii tale. Inchiriaza o masina speciala pentru tine si sufletul tau pereche!

Alege cu atentie! E ziua ta speciala, meriti tot ce este mai bun.

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.