Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Sarcini de rezolvat cu 4-5 luni inaintea nuntii

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?
AcasaOrganizarea nuntii Cu 4-5 luni inainte de nunta

Sarcini de rezolvat cu 4-5 luni inaintea nuntiiProba Rochie de Mireasa

 • Daca rochia miresei nu a fost comandata inca, acum este un moment bun pentru ca aceasta sarcina sa fie indeplinita – Modificarea si ajustarea unei rochii de mireasa nu este usoara, de aceea trebuie sa stiti ca rochia trebuie comandata cu cel putin 4 luni inainte de eveniment. In plus, va trebui sa faceti vizite repetate la croitoria care va va ajusta rochia, pentru ca in ziua cea mare aceasta sa va vina perfect.
 • Comandati articolele de papetarie pentru nunta – Includeti in comanda invitatiile, cardurile de mese, cardurile RSVP daca ati optat pentru acestea si decideti impreuna cu firma aleasa hartia, font-ul si elementele decorative care vor fi folosite la efectuarea acestora.
 • Cautati diverse accesorii destinate mireselor – Aceste accesorii trebuie sa includa in primul rand voalul, geanta, bijuteriile si pantofii de mireasa. Asa cum ati facut-o la alegerea rochiei de mireasa si al stilului nuntii si aici puteti apela la reviste, carti, site-uri sau nuntile celebritatilor.
 • Rezervati-va destinatia pentru luna de miere –Semnati un contract cu agentia de turism la care ati apelat si achitati avansul aferent excursiei.
 • Stabiliti cu cavalerii si domnisoarele de onoare tinutele pe care le vor purta la nunta voastra – Decideti impreuna cu ei stilul pe care il vor adopta in ziua cea mare si incercati sa aflati daca isi vor achizitiona chiar ei tinutele sau daca se asteapta sa o faceti voi.
 • Porniti in cautarea costumului mirelui si ale accesoriilor menite pentru el – Decideti daca mirele va purta un costum clasic ori un frac, alegeti-i pantofii, camasa, lavaliera, vesta si alte accesorii, cum ar fi un ceas, in functie de preferinte.
 • Daca veti purta doua tinute in ziua cea mare, incepeti sa cautati rochii, costume si accesorii pentru cununia civila – Unele cupluri isi doresc doua tinute pentru ziua cea mare. Daca si voi va incadrati in aceasta categorie, alegeti-va cate o tinuta pentru cununia civila. 

 

 • Obtineti cat mai multe informatii cu privire la diverse modele de verighete – Rugati un bijutier sa va explice ce tipuri de metale se folosesc pentru realizarea verighetelor, care sunt diferentele de pret dintre acestea si ce stil de gravura se poate utiliza pentru personalizarea lor.

 

 • Daca doriti sa inchiriati tinute, accesorii ori diferite echipamente sau decoratiuni pentru ziua cea mare, rezervati-le acum – Multe firme au rezervate toate serviciile cu multe luni inainte de evenimente. Nu asteptati pana in ultima luna daca doriti sa inchiriati ceva. Asigurati-va in momentul inchirierii ca ati semnat un act din care reiese tipul de serviciu pentru care ati optat si data in care acesta va va fi furnizat.

 • Rasfoiti reviste si site-uri web pentru a gasi cele mai potrivite stiluri de coafura si machiaj – Desi de cele mai multe ori ne referim aici la mireasa, mirele la randul lui va trebui sa-si aleaga un look special (macar in ceea ce priveste coafura) pentru ziua cea mare.

 • Cautati diferite variante de cocarde si marturii de nunta – Si de aceasta data le puteti cauta in magazine specializate sau online dar in plus aveti posibilitatea de a va pune mintea si creativitatea la contributie realizandu-va chiar voi cocardele si marturiile in stil DIY (bricolaj).


Vezi si celelalte sarcini de rezolvat:

Anterior:

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.