Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Transportul mirilor la nunta, limuzine, calesti, masini de epoca.

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Transportul mirilor la nunta

Transportul pentru miri este unul din lucrurile cele mai importante in organizarea oricarei nunti. Acesta se va alege in functie de disponibilitatea de a cheltui si in functie de preferintele fiecarui cuplu, acestia trebuind sa ajunga la o decizie comuna.


Bugetul alocatMasina de epoca pentru nunta

Daca dispuneti de un buget limitat va puteti ruga prietenii sa va conduca, sa va imprumute masina lor sau de a tine locul de sofer personal pentru o zi.

Daca aveti un buget considerabil optiunile sunt multiple. Puteti apela la o firma de inchirieri limuzine, alegand una lunga si eleganta pentru voi mirii si una sau mai multe pentru parinti, nasi sau alti invitati de onoare.

O alta optiune ar fi cea de inchiriere masini de lux pentru oaspetii speciali (puteti opta chiar si voi pentru inchirierea uneia, ca sa o aveti de rezerva in caz ca intampinati vreo problema cu masina principala). De cele mai multe ori cavalerul de onoare se va ocupa de asigurarea transportului mirelui, de la locuinta acestuia pana la cea a nasilor si apoi la mireasa.

Cavalerul de onoare va inchiria o masina diferita fata de cea in care vor merge viitori insuratei impreuna, alegerea fiind rezultatul deciziei luate anterior cu mirele. Acesta poate opta pentru o masina sport pe care sa o conduca chiar el sau soferul angajat pentru acea zi.


MireasaCaleasca la nunta

Dupa ce si-a gasit sufletul pereche, rochia de mireasa perfecta, domnisoarele de onoare care ii vor fi surori pentru o zi si meniurile atent selectate chiar cu mana ei, mireasa trebuie sa aiba la dispozitie si un transport pe masura pentru aceasta zi atat de speciala.

Acum mult timp, traditia era ca mireasa sa mearga pe jos la biserica si apoi la local, acestea fiind in apropiere una de cealalta. In zilele de azi acest lucru nu mai este posibil, transportul miresei fiind de cele mai multe ori unul fantezist si romantic, acesta fiind reprezentat de caleasca de nunta sau masini de epoca.


Avantaje si dezavantaje.

Fiecare dintre mijloacele de transport prezentate au avantajele si dezavantajele lor, situandu-se totusi pe aceasi scara ierarhica, nefiind cu nimic mai prejos una de alta.

  • Pentru miresele care au o rochie mare, voluminoasa, inchirierea masinii de epoca va fi putin inconfortabila, spatiul fiind restrans, dar in acelasi timp nu multe vor fi ca ea, iar instantaneele facute de fotografii profesionisti vor fi ca si scoase din revistele de moda.

  • Pentru optiunea cu caleasca de inchiriat ca si mijloc de transport, singurul lucru in dezavantaj este acela ca va putea fi devastatoare pentru coafura miresei, in cazul in care timpul nu este unul cu un soare zambitor pe cer. In schimb, nu este transport mai romantic ca acesta, totul fiind ca scos dintr-un basm cu Fat-Frumos.

  • Pentru cei mai indrazneti (si mai nebunatici) se pot alege bicicletele pentru doi sau masinutele de golf, in cazul in care receptia se tine in aer liber, la o vila sau la un hotel care dispune de un teren de golf.

  • Pentru cei mai extravaganti se poate alege ca mirii sa apara la receptie din cer, dintr-un elicopter, sau de ce nu, dintr-un balon cu aer cald.

Oricare ar fi decizia pe care o luati in legatura cu transportul mirilor, acestea trebuie sa fie frumos impodobite si ornamentate cu flori, ghirlande, panglici sau orice va mai este pe plac. Mai presus de toate trebuie sa va ganditi la toate acestea din timp pentru a lua decizia cea mai potrivita, sa va incadrati si in bugetul alocat pentru acest aspect, in asa fel incat sa fie o nunta ca-n povesti de care toata lumea va vorbi pentru mult timp.

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.