Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Cupcakes sau prajiturele ca alternativa la tortul de nunta traditional

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Cupcakes sau prajiturele ca alternativa la tortul de nunta traditional.Cupcakes la nunta

Traim intr-o lume moderna in care lucrurile se afla intr-o continua schimbare, iar acest lucru se aplica si in cazul traditiilor de nunta. Astfel, multi miri tind sa adopte ipostaze mai indraznete ale torturilor de nunta.

Daca unele cupluri duc personalizarea si individualizarea la cote maxime, alte cupluri bine informate in ceea ce priveste tendintele actuale in materie de torturi de nunta, aleg sa le inlocuiasca cu un tip de prajiturele elegante, simple dar sofisticate, numite cupcakes. Utilizarea acestor prajiturele este destul de controversata insa trebuie sa recunoastem ca acestea sunt foarte practice si punctele lor forte sunt mai numeroase decat cele slabe.


Cupcakes-urile sunt practic torturi de nunta in miniatura.

Acestea pot fi la fel de elaborate si cu siguranta la fel de gustoare ca si torturile de clasa, fiind pentru acestea un inlocuitor foarte bun. Desi procesul producerii lor este mult mai migalos datorita faptului ca acestea trebuie coapte si decorate fiecare in parte, produsul final va fi unul spectaculos. Ca miri, puteti opta pentru diferite forme si arome, diferite elemente decorative si aceste mici minunatii dulci cu siguranta va vor satisface cerintele.

In ceea ce priveste practicabilitatea lor, prajiturele de acest fel au propietatea de a putea fi aranjate in diferite stiluri. Le poti servi ca atare sau daca nu doresti sa renunti la traditia taierii tortului, poti opta pentru a le aranja in forma de piramida pe care va fi suprapus un tort clasic, cu un singur etaj. Astfel vei imbina perfect tranditionalul cu modernul, vei inlocui tortul masiv cu aceste mici prajiturele delicate, sofisticate si aromate iar fiecare invitat se va simti din nou copil.


Costurile inlocuirii tortului traditional cu aceste cupcakes difera de la caz la caz.Prajiturele cupcake

Este posibil ca in cazul prajiturelelor inlocuitoare sa ai nevoie de un suport special insa ceea ce conteaza este rezultatul obtinut, iar acesta va fi cu siguranta unul pozitiv. Desi necesita rabdare pentru a fi realizate si sunt migaloase, aceste prajiturele aduc o noua nota nuntii tale.


Ele pot fi realizate in orice stil doresti.

Extrem de sofisticate, amuzante, personalizate, elegante sau casual, aceste mici delicii, cupcakes, se vor integra perfect in ambianta nuntii tale si vor constitui inca un element ce o va face de neuitat. Si pe langa toate astea, cupcake-urile mai au si alte atuuri.

In primul rand, poti alege dintr-o varietate extrem de bogata de umpluturi pentru ele; nu esti nicidecum limitat/a la gustul ornamentului superior.
In al doilea rand, pentru ca cupcake-urile sunt ambalate individual, nu va fi nevoie de alte tacamuri pentru a le manca, astfel sunt perfecte chiar si celor ce nu isi doresc sa se opreasca din dans.
In plus, deoarece inca nu au intrat in cotidian si sunt utilizate exclusivist, voi, mirii, aveti ocazia sa fiti speciali si sa dati o lectie de clasa si eleganta.


Acum ai ocazia sa fi altfel!

Momentul servirii tortului va fi unul amuzant, admirat si despre care cu siguranta se va discuta mult in randul invitatilor tai. Poti alege cu incredere introducerea cupcakes-urilor ca desert in cadrul nuntii tale si in mod sigur ii vei surprinde intr-un mod foarte placut pe toti cei prezenti.

Delicatete, rafinament, eleganta, inedit si gust ametitor, totul in aceste mici bunatati, cupcakes.

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.