Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Organizarea nuntii, sarcini de rezolvat inainte de nunta.

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?
AcasaOrganizarea nuntii

Sarcini de rezolvat inainte de nunta.Mire si cavalerii la nunta

Desi organizarea unui eveniment de o asemenea anvergura presupune multa implicare din partea mirilor, si necesita intreaga lor atentie, procesul poate fi extrem de simplu si distractiv.

Am decis ca pe langa Unealta Lista de Sarcini, cu ajutorul caruia puteti tine evidenta tuturor sarcinilor pe care le-aveti pentru nunta, sa aveti si o sursa de inspiratie cat mai completa pentru organizarea cu succes a nuntii voastre.

Dupa logodna, cele mai multe cupluri incep organizarile prin diverse planificari ce vizeaza in special locatiile unde vor avea ceremoniile si, bineinteles, receptia de dupa nunta.


Cum planificam fiecare pas si cum ne pregatim de nunta?

Demersurile acestor planificari le veti afla cu exactitate din articolele atasate acestei categorii. Totodata, veti mai afla felul in care se pot organiza diferite nunti, depinzand de felul, nivelul de formalitate si tematica acestora. Indiferent, insa, de aceste aspecte, va putem spune de pe acum ca vor exista cativa pasi care vor trebui parcursi de viitorii insuratei.

Dintre acestia, consideram importante de mentionat anuntarea evenimentului, alcatuirea listei de invitati, alegerea tinutelor ori chiar selectarea modalitatilor de transport. Cu siguranta nici celalalte aspecte ale nuntii nu vor fi neglijate, astfel vom dezbate detalii privind posibile meniuri, decoratii de nunta, marturii si chiar aspecte ce se axeaza pe obtinerea actelor necesare pentru cununii.


Cu cat timp inainte de nunta...?Organizare nunta in aer liber

Desigur, pe langa faptul ca va punem la dispozitie informatii privitoare la modalitatile in care va puteti organiza nunta, va spunem si perioada in care va trebui sa va ocupati de aspectele respective.

Asadar, veti descoperi ca, spre exemplu, in timp ce rochia miresei trebuie achizitionata cu circa 8 luni inainte de marele eveniment (pentru a lasa timp modificarilor), costumul mirelui se va procura cu aproximativ 3-4 luni inainte de nunta. In acelasi fel, daca invitatiile vor fi trimise, de preferinta, cu 3 luni inainte de ziua cea mare, finalizarea planului de asezare a oaspetilor se va efectua in saptamana dinaintea receptiei.


In consecinta, fie ca tocmai ati decis sa va uniti destinele ori ca va aflati deja la jumatatea drumului, in aceasta categorie veti gasi informatii pretioase cu privire la organizarea nuntii voastre de succes!


Vezi lista cu sarcinile de rezolvat inainte de nunta:

 

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.