Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Alegerea locatiei pentru nunta - sfaturi si recomandari

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

 

 

Masa la nunta

La farmecul pe care il va avea nunta ta, la magia si perfectiunea zilei contribuie si locatia aleasa, pe langa tema, decoratiuni, muzica si toate celalate elemente ce fac parte dintr-o nunta. Daca actiunea de cautare a unei locatii presupune destul de mult efort, aceasi investitie o cere si alegerea ei, alegere ce cu sigurata nu va fi usoara, data fiind multimea de restaurante care iti sunt pe plac si ce le vei gasi in zona pe care ai ales-o.

In functie de preferinte, buget si asteptari, poti alege dintre locatiile clasice, restaurante sau sali de nunti, sau poti opta pentru o locatie inedita la mare, la munte, pe marginea unui lac si asa mai departe.


Restaurante, corturi, locatii inedite.Locatie de nunta pe plaja

Primul pas pe care va trebui sa il faci impreuna cu sufletul tau pereche este luarea unei decizii in ceea ce priveste tipul de locatie dorit.

Nuntile in aer liber se organizeaza intr-un cort elegant ori cele clasice pot avea ca locatii sali si restaurante, medii inchise. Pentru o nunta extravaganta demna de cei cu sange si spirit nobil, se pot organiza nuntii la castele.

De asemenea, gama de servicii de care vei avea nevoie si numarul de invitati sunt alti factori decisivi in alegerea unei locatii pentru nunta. Tine cont de faptul ca invitatii trebuie sa stea lejer, deci nu este bine sa ii inghesuiesti, dar si de faptul ca nu toate restaurantele sau locatiile pentru nunta iti pot oferi aceasi gama de servicii, chiar daca cele de baza sunt la fel indiferent de locatie.

Daca ai hotarat unde va avea loc nunta, cati invitati vei avea, care sunt serviciile dorite si care va fi tema ei, atunci este timpul sa incepi cautarile.


 Vizitarea si alegerea locatiei se face din timp.

Multe restaurante si locatii pentru nunta au rezervate salile pe o perioada de un an, un an si jumatate in avans, asa ca atunci cand v-ati hotarat ca va veti casatori, aceste cautari trebuie incepute.

Daca ai mai participat la nunti sau evenimente ce s-au desfasurat intr-o anumita locatie si esti multumita/multumit de serviciile oferite, aspectul salii respective si capacitatea ei, atunci lucrurile sunt mult mai usoare; daca nu, atunci va trebui sa incepi discutiile cu administratorii unitatilor ce le-ai trecut pe lista posibilelor locatii pentru nunta, pentru a vedea care sunt lucrurile necesare ce ti le pun la dispozitie, pentru a stabilii detaliile nuntii si mai apoi puteti incheia un angajament.


 Rezervare, costuri, contract.

In rezervarea unei locatii pentru o anumita data este nevoie sa se achite un avans, care poate fi un anumit procent din costul total al serviciilor oferite de ei. In cazul nuntilor in aer liber, cand se lucreaza cu firme de catering, este posibil sa achiti doar inchirierea cortului, sau un procent din suma aceasta.

Atentie la incheierea contractului. Managerul unei locatii pentru nunta care se respecta si nu se ocupa de inselat clientela, va incheia cu tine un contract in care toate detaliile ce tin de nunta ta si serviciile oferite de ei vor fi stipulate.


Clasica, exclusivista, intr-o locatie inedita, cu un stil inovator sau dimpotriva, cumintica, nunta ta este cel mai frumos eveniment din viata, asadar alegerea locatiei perfecte este vitala.

Viziteaza, fa o alegere, indrazneste!

 

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.