Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Tipuri de invitatii de nunta, invitatii originale

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Tipuri de invitatii la nunta

Asa cum tot ceea ce face parte din nunta ta, de la ceremonii la mici detalii ornamentale si de organizare, te reprezinta, acelasi lucru se aplica si invitatiilor pentru nunta. Invitatie de nunta cu panglica

Modele de invitatii de nunta existente sunt nenumarate, acestea putand fi de diferite forme si culori, din diferite materiale, clasice, moderne, handmade, haioase, sofisticate sau romantice, oricum iti doresti. Deoarece exista o multime de companii care se ocupa de confectionarea si fabricarea invitatiilor de nunta vei gasi oferte flexibile, invitatii pentru nunta de lux sau invitatii mai economice.

Iti poti alege din modelele deja existente sau poti comanda unul personalizat, special pentru voi, iar avand toate aceste posibilitati, realizarea invitatiilor pentru nunta va fi o adevarata placere.


Invitatii accesorizate.

Pe cat de variate sunt modelele pe atat de variate sunt si accesoriile pentru invitatiile de nunta.

Acestea pot fi frumos decorate cu panglici textile pentru un design elegant, cristale pentru un aspect glamorous, cu dantela pentru o invitatie de nunta romantica si altele. De asemenea le mai poti infrumuseta cu stasuri sau sisteme ingenioase de prindere, catarame, pene si asa mai departe. Confectionate in serie sau asamblate manual, este important sa alegi invitatiile care iti plac cel mai mult, acelea pe care le consideri potrivite si care te reprezinta.


Invitatii originale.

Poti renunta oricand la toate stereotipurile ce s-au construit in jurul conceptului de invitatie la nunta si poti inventa altceva, o invitatie deosebita. Invitatii de nunta video

Un mesaj audio, unul video, un obiect care sa va reprezinte pe amandoi, un text amuzant si asa mai departe. Toate acestea pot face ca invitatiile voastre de nunta sa nu fie depozitate intr-un sertar si uitate acolo, ci asezate la un loc de cinste in casa celor dragi si privite mereu cu un zambet pe buze.

Optiunile sunt foarte variate. Astfel, sa presupunem ca tu esti designer iar el specialist in IT, atunci puteti realiza impreuna o invitatie digitala cu un design extraordinar, nemaintalnit. Orice meserie sau hobby ati avea, oricare ar fi caracteristicile voastre individuale sau de cuplu, punandu-va imaginatia sa lucreze aveti posibilitatea sa fiti unici, speciali si sa va uimiti intr-un mod placut persoanele dragi prin oferirea unor invitatii de nunta inedite.


Fa din invitatiile tale de nunta articole impresionante.

Texte funny sau romantice, accesorii glamour, spectaculoase, culori clasice sau indraznete, toate lucreaza pentru tine, pentru obtinerea acelor invitatii de nunta pe care nimeni nu le va uita.

Pentru a avea invitatiile de nunta cele mai frumoase si pentru ca acestea sa te reprezinta cu succes, acorda putin din timpul tau valoros, alegerii lor riguroase. In prima faza a nuntii, aceste articole mici vor fi ambasadorii tai, implica-te in selectarea lor si nu vei regreta!

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.