Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Sfaturi si recomandari de nunta pentru mire. Tot ce trebuie sa stii la nunta.

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Beneficiile inregistrarii

  • Unelte de planificare gratuite pentru organizarea nuntii
  • Planificare Buget
  • Administrare invitati
  • Plan de organizare mese
  • Lista de sarcini
  • Programari
  • Oferte si Vouchere
AcasaPentru Mire

Sfaturi si recomandari de nunta pentru mire
Mire, costum de mire
Odata ce ai achizitionat inelul de logodna, te-ai pus intr-un genunchi si ai rostit cele cinci cuvinte magice (“Vrei sa fi sotia mea?”), va trebui sa incepi organizarea nuntii. Nu te speria.

A pune la punct o nunta de succes nu este nici pe departe atat de greu precum pare. Totusi, pentru a te ajuta in acest proces, am inclus in cele ce urmeaza cateva sfaturi generale.


Ia parte in organizare.

Este foarte important sa te implici cat se poate de mult in acest proces, nu doar pentru a-ti ajuta viitoarea sotie, ci si pentru ca, dupa cum vei observa la nunta, este un sentiment extraordinar sa vezi ca ziua cea mare va reprezinta pe amandoi, in egala masura.

Obiectivele ce ti le propui depind in intregime de preferintele tale. Stabileste cu mireasa cateva elemente cheie a caror rezolvare iti vor reveni tie. Pe de o parte, daca esti pasionat de masini, te poti ocupa de partile ce tin de transport (atat al vostru cat si ai invitatilor vostri).

Pe de alta parte, daca esti o fire artistica, iti poti alege responsabilitatea selectarii celui mai priceput fotograf, parcurgand diverse portofolii. Si lista continua aproape la nesfarsit deoarece fiecare cuplu este diferit si isi imparte datoriile in mod diferit.


Alege-i cu atentie pe cei ce te vor ajuta.

Ma refer aici in primul rand la cavalerii de onoare. Cu siguranta ai o multime de prieteni si fiecare dintre ei ti-ar putea fi cavaler de onoare. Totusi, in ziua cea mare iti vei dori sa fi ajutat de persoane responsabile, cu capul pe umeri. Asadar, iti recomand sa alcatuiesti o lista cu potentialii cavaleri de onoare, si parcurgand lista de mai multe ori, cu rigurozitate, alege-i pe cei carora consideri ca li s-ar potrivi acest rol.Cavalerii de onoare

Daca optezi pentru planificatori profesionisti de nunta, asigura-te ca acestia nu te vad doar ca pe un client oarecare ci intr-adevar isi dau silinta pentru a-ti organiza o nunta de succes, luand intotdeauna in considerare ideile, recomandarile si prioritatile tale si ale miresei tale.


Surprinde-ti mireasa inca o data.Mire si inelul miresei

Indiferent de felul in care va impartiti datoriile, fie ca va fi ea ori ca vei fi tu cel care va avea mai multe lucruri de rezolvat, aminteste-ti ca ea probabil viseaza la aceasta zi de cand era mica si isi doreste o nunta perfecta.

De aceea, s-ar putea sa observi ca femeia visurilor tale este mai mereu pe fuga, stresata ori obosita. In astfel de situatii, poti ameliora starea ei generala surprinzand-o cu un mic cadou. Lasa-i o mica atentie pe perna, pentru a fi primul lucru ce o vede cand se trezeste, si fara indoiala ii vei smulge un zambet.


Nu organiza o petrecere in seara dinaintea nuntii.

Desi s-ar putea ca pentru unii acest sfat sa fie de la sine inteles, exista miri care isi organizeaza petrecerea burlacilor chiar in noaptea dinaintea nuntii. Ei bine, nu iti recomand sa procedezi in acest fel deoarece, chiar daca suna amuzant, nu iti vei dori sa fi mahmur in ziua nuntii. Petrecerea burlacilor ar trebui sa aiba loc mai degraba cu circa 1 saptamana inainte de eveniment.


Bucura-te de nunta impreuna cu EA.

La receptia nuntii, ia-o de mana pe aleasa inimii tale si retrage-te cu ea si cu doua pahare de sampanie pentru a va putea bucura in doi de nunta voastra, chiar daca doar pentru cateva minute. Timpul va trece foarte repede si de aceea este esential sa iti aloci macar cateva minute pentru a le petrece cu cea care tocmai ti-a devenit sotie.

Nu uita, la fel cum este nunta miresei, este si nunta ta. Implica-te in organizarea ei si apoi bucura-te de rezultatul obtinut!

 

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.