Acasa Site-ul de Nunta Inspiratie nunta

Cadoul de nunta potrivit, afla cum sa alegi cel mai bun cadou pentru nunta

Autentificare / Inscriere

Ai uitat parola?

Beneficiile inregistrarii

 • Unelte de planificare gratuite pentru organizarea nuntii
 • Planificare Buget
 • Administrare invitati
 • Plan de organizare mese
 • Lista de sarcini
 • Programari
 • Oferte si Vouchere
AcasaCadou de nunta potrivit

Cadoul de nunta potrivit pentru tinerii insuratei.

Cadourile pentru nunta sunt lucruri ce le ofera invitatii mirilor, ca inlocuitor al traditionalului plic cu bani.

Aceste cadouri nu sunt doar obiecte ci sunt expresii ale bucuriei si urarilor de bine, al sentimentelor pozitive pe care fiecare invitat le transmite mirilor. Astfel, aceste cadouri pentru nunta trebuie sa constituie amintiri ce vor dura o viata iar in acest caz consumabilele nu sunt indicate.


Cadoul pentru miri in functie de personalitatea acestora.Cadou de nunta, excursii

Va puteti ghida in alegerea cadoului de nunta potrivit tinand cont de tipul cuplului la a carei nunta veti participa si de preferintele lor.

 • Daca de exemplu, mirii sunt indragostiti de arta si tot ceea ce inseamna ea, o idee foarte ingenioasa pentru un cadou de nunta ar fi oferirea unei carti de colectie, a unui tablou, o fotografie interesanta, a unui set de cristale ori statuete.

 • De asemenea, daca bugetul va permite le puteti oferi o excursie, o asa numita „city-break”, intr-o capitala culturala a lumii (Paris, Venetia, Roma, Londra etc.).

 • In cazul unor miri indragostiti de natura si nu doar atat ci si de aventura, le puteti darui o vacanta la un safari, un concediu in padurile tropicale sau orice alt fel de expeditii pot fi un cadou minunat pentru nunta.

 • Sau poate mirii sunt degustatori de vinuri ori doar pasionati de acest domeniu, atunci o idee pentru cadoul de nunta poate fi o sticla de vin rar sau o bautura foarte fina. Paharele speciale personalizate pot fi un cadou la fel de apreciat asa cum o excursie pe ruta podgoriilor nationale cu siguranta ii va surprinde placut.

In orice caz, oricare ar fi specificul cuplului de miri la a caror nunta participati cu siguranta veti gasi un cadou inedit ce ii va bucura.


Cadou de nunta personalizat.

Daca relatia cu mirii este stransa si le cunoasteti bine hobby-urile, pasiunile si profesia, puteti oferi un cadou de nunta personalizat, unul care sa rezume parcursul relatiei voastre sau al relatiei lor, ori de ce nu, un obiect individualizat pe care il vor folosi cu placere.


Alte idei pentru cadoul de nuntaCadouri de nunta

In cazul in care bugetul va este relaxat, poate fi un bilet la un concert sau chiar un obiect de lux. Metalele valoroase nu se vor demoda niciodata iar bijuteriile din aur ori vesela din argint vor fi intotdeauna apreciate.

Operele de arta, vesela, lenjeriile, obiectele decorative, de mobilier sau alte astfel de articole folositoare in noua casa, vor putea constitui cadoul de nunta perfect pentru tinerii indragostiti.

Daca sunteti in pana de idei in ceea ce priveste cadoul pentru nunta ce doriti sa il oferiti, puteti oricand sa le oferiti in dar lenjerii de pat sau vesela, lucruri de care fiecare familie are nevoie.


Indiferent de tipul cadoului pe care il oferiti, fie ca este unul luxos sau unul obisnuit acesta va fi apreciat de catre miri. Ii veti ajuta in pornirea vietii de familie (in care atatea si atatea lucruri sunt necesare) si daca nu le veti oferi experiente de neuitat cu siguranta cadoul pentru nunta oferit va fi un obiect pe care mirii il vor folosi cu placere si de care isi vor aminti cu bucurie.

Important este sa alegeti un articol ce credeti ca le va fi de folos sau va fi pe placul lor. Cu siguranta in acest fel nu veti da gres si darul vostru va fi un cadou de nunta perfect.

 

Inscrie-te pe DoYou.ro, e rapid, gratuit si merita.